Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Jubilarni Capriolo Bike Show 2016

Predstavljeni modeli za novu godinu

Fabrika Capriolo priredila je predstavljanje modela za narednu godinu u kojoj ujedno slave i njihov jubilej - 20 godina na našem tržištu na kojem se nalaze još od daleke 1996. godine. Gotovo svi popularni bicikli će naredne godine dobiti svoje bolje i naprednije naslednike a mnogi od njih već sada puno obećavaju. Evo samo malog rezimea šta su nam to pripremaju:

Među prikazanim budućim modelima su redizajnirani modeli sa točkovima 29" - Level 9.5, 9.4, 9.3, 9.2 i 9.1. Takođe i modeli sa točkovima 27.5" Level 7.4 i 7.1 su redizajnirani a tu je i novi model 7.3.

Legendarne Mounti bajk 26-ice su takođe osvežene. Novina je ženska verzija modela Attack. Model Oxygen dobija redizajn boja i zadnju disk kočnicu dok će Adrenalin imati novi ram i prednju disk kočnicu. Modeli Cobra, Passion man, Passion lady, GTX, CTX i Diavolo će imati nove verzije boja.

Startni drumski bicikl sa čeličnim ramom Eclipse se svojim izgledom približava skupljim modelima, urbani fixi Fastboy nam dolazi u novim još boljim kombinacijama boja. Osveženi su gradski modeli Sunrise Man i Sunrise Lady koji već duži niz godina važe za "best buy" u svojoj klasi. Amsterdam Lady pored novog dizajna dobija i ratan korpu. Pony dobija novi ram urađen u stilu nekadašnjih Pony bicikala. Dečiji model Viola 16 će imati nove boje, stiže novi model za devojčice Viola 12, a guralica Gur-Gur je skroz redizajnirana

Očekuju nas i potpuno novi modeli bicikala. U novoj sezoni Adrenalin dobija svog većeg brata u verziji sa točkovima 29" - Adrenalin 29. Top linija gradksih 28-ica će biti bogatija za novi model Roadster 1.0 u izvedbi Trek i Tour za oba pola.

Novina je i sklopivi bicikl Travel sa točkovima od 20" (idealan za putovanja vozom, autobusom, avionom, kolima) u verziji sa jednom ili šest brzina.

Prateći svetske trendove, po prvi put u Srbiji će se proizvoditi model koji ima jako široke gume (4.0), stiže nam MTB model Fat boy 26 i BMX verzija Fat boy 20. Izuzetno stabilan zahvaljujući svom glavnom atributu širokim gumama Fat Boy pruža novu dimenziju vožnje bicikla.

Ono što sa sigurnošću možemo zaključiti jeste da iz Capriola osluškuju mišljenja kupaca i gotovo uvek imaju odgovor na vaše prohteve.

Modeli će biti dostupni od februara/marta naredne sezone.