Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ovih 12 svetskih zvezda OBOŽAVAJU cruiser bicikle... A kako i ne bi?!

Cruiser bicikli su ovek bili popularni kod onih koji vole da budu jedinstveni, ali u isto vreme i da uživaju u vožnji i neprevaziđenoj udobnosti. Ipak, u poslednjih par godina, oni su postali nezaobilazan trend, koji je ispratio ogroman broj poznatih ličnosti. Čiji cruiser Vam se najviše dopada?

1. Poznata pop zvezda Pink se odlučila za svetlo zeleni cruiser bicikl, a u avanturu je povela i ćerkicu Willow. Malena se vozi na prednjem sedištu za prevoz dece na biciklu i uživa u toplom danu i kalifornijskom suncu. 

pink na bicikli
izvor: usmagazine

 

2. Holivudska zvezda Mila Kunis je najsrećnija kada vozi svoj cruiser bicikl. 


izvor: eleanorsnyc

 

3. Popularni glumac Owen Willson pokazao je da i muškarci vole kruzere, kao i da ga hladnoća nikako ne može sprečiti da uživa u svojoj omiljenoj aktivnosti.


izvor: wonderwall

 

4. Elegantna i uvek moderna Taylor Swift i ovaj put izgleda apsolutno zanosno dok uživa u opuštenoj vožnji na svom cruiseru. 


izvor: a-pink-dream

 

5. Naomi Watts je definitivno lepša nego ikada. Lepršava bela haljina, starke i retro cruiser - kombinacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! 


izvor: celeb-diary

 

6. Za Pamelom Anderson se i dalje okreću glave, a njen upadljivi rozo-crni bicikl još više doprinosi tome. Zaista su odličan spoj!


izvor: cyclelicio

 

7. Viktorijin anđeo, predivna Alessandra Ambrosio, naprosto obožava cruisere. Pogledajte samo koliko uživa u vožnji sa svojim malim belim kucom. 


izvor: dailymail

 

8. Kate Hudson je ovom prilikom bila u velikoj žurbi, a kako bi izbegla gužvu u saobraćaju, rešila je da do odredišta stigne svojim prelepim, plavim vintage cruiser biciklom. 


izvor: showmeabike

 

9. Miley Cyrus od početka muzičke karijere viđamo na kruzerima. Poseduje više modela u raznim bojama, ali nama je ovaj crni posebno zapao za oko. Zaista divno. 


izvor: zimbio

 

10. Adriana Lima, još jedan Viktorijin anđeo koji gaji strast prema cruiser biciklama. Šuška se i da je to tajna njene savršene linije!


izvor: celebritiesonbikes

 

11. Paris Hilton je oduvek bila posvećena zaštiti životne sredine. Upravo zato se još davno okrenula cruiser biciklu kao jednom od glavnih prevoznih sredstava. 


izvor: cyclelicio

 

12. I Tom Hanks je jedan od muškaraca koji obožavaju ovu vrstu bicikala. Samo da napomenemo: kombinacija odelo i cruiser - savršeno!


izvor: tomhanksworld

 

 

 

 

Povezani tekstovi: