Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Prednosti kupovine biciklističke opreme i delova u online prodavnicama

Danas je kupovina biciklističke opreme i delova, ali i samih bicikala, u online prodavnicama postala deo svakodnevnice. To se u najvećoj meri odnosi na mlađu generaciju, mada se i starija populacija polako prilagođava tom trendu. Nevezano za starost klijentele, svaka online prodavnica biciklističke opreme i delova mora pratiti kretanje i zahteve društva, kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca.
 
To uključuje atraktivnu i sređenu ponudu, napredan način komunikacije, adekvatne zalihe na lageru i brzu dostavu novih, kao i rezervnih delova ponuđenih proizvoda. Očekuje se da će vremenom online kupovina postati moderan i definitivno najzastupljeniji način kupovine biciklističke opreme i delova.   
 
Glavna prednost je to što kupovinu možete izvršiti od kuće, u miru pregledati detaljnu ponudu proizvoda koji su Vam potrebni, izbeći potragu za parking mestom ispred fizičke prodavnice, kao i trošak putovanja do iste. Ipak, postoji još mnogo razloga zbog kojih je online kupovina biciklističke opreme i delova iz dana u dan sve popularnija. U nastavku Vam navodimo samo neke od njih.
 
online kupovina bicikala i biciklisticke opreme
 
 
PREDNOSTI ONLINE KUPOVINE BICIKLISTIČKE OPREME I DELOVA
  • Pri kupovini biciklističkih delova i opreme u online prodavnicama ponuđeni su vam različiti bezbedni načini plaćanja. Totalbike Vam nudi 3 opcije: plaćanje pouzećem, čekovima ili e-banking. 
     
  • Jedna od prednosti online kupovine biciklističkih delova je takođe neograničeno radno vreme online prodavnica, koje rade 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što podrazumeva državne praznike i vikende. Prema tome, možete pogledati Totalbike ponudu i izvršiti kupovinu kad god želite i imate vremena.
     
  • U internet prodavnicama bicikala i biciklističke opreme možete detaljno pregledati asortiman proizvoda i uporediti ih jedne sa drugima (karakteristike, cene). Proizvodi imaju opis i pregledno su raspoređeni, tako da možete brzo naći proizvod koji želite kupiti. U tradicionalnim prodavnicama je to ponekad neizvodljivo, a često čak i sami prodavci ne mogu da se snađu u ponuđenom asortimanu. 
     
  • Prednost online kupovine je često i odsustvo prodavaca, koji se u fizičkim prodavnicama neretko mešaju u Vaš izbor ili čak pokušavaju da vam nametnu proizvod koji Vi i ne želite da kupite.
     
  • Cene proizvoda u online prodavnicama biciklističkih delova su povoljnije, jer su operativni troškovi poslovanja istih manji. Potrebno je manje radne snage, odnosno zaposlenih, ne plaća se zakup poslovnih prostora i manji su troškovi poslovanja. To se direktno odražava u povoljnijim cenama, koje vlasnici online prodavnica mogu priuštiti. U dobitku ste i Vi, jer za isti budžet možete kupiti kvalitetniji proizvod nego što biste kupili u tradicionalnoj prodavnici biciklističke opreme.
     
  • U online prodavnicama biciklističkih delova možete lakše pratiti popuste i iskoristiti iste u svako doba dana, kad god to želite i možete. Ne morate se prilagođavati radnom vremenu, kao što je to uobičajeno kod fizičkih prodavnica.
     
  • Za proizvod, koji želite naručiti u online prodavnicama biciklističke opreme, zagarantovana je brza isporuka bilo gde u Srbiji, omogućena je garancija i mogućnost zamene istih.
     
  • Kada kupujete delove u online prodavnici, kupujete samo onaj proizvod (ili proizvode), koji su vam u tom trenutku potrebni. Dokazano je, da u online kupovini nije toliko izražena impulsivna, odnosno neplanirana kupovina, kao što je to karakteristično za kupovinu u tradicionalnim prodavnicama.
     
  • Dobro predstavljeni proizvodi u online prodavnici biciklističkih delova i opreme mogu Vas podsetiti na delove, koje ste zaboravili kupiti, a potrebni su Vam.
     
  • Kada kupujete biciklističke delove u online prodavnici, možete kupiti i delove, koje je u fizičkim prodavnicama veoma teško pronaći.
     
  • Mnogo online prodavnica nudi Vam opciju čitanja čestih pitanja, komentara i ocena kupaca, koja vam mogu pomoći u izboru potrebnog bicikla, ili delova za isti.
     
  • Veliki broj online prodavnica ima edukativni blog u kome testiraju proizvode i pružaju Vam korisne i zanimljive informacije.
     
  • Online prodavnice imaju i opciju prijave na mailing listu. Na taj način dobijate mogućnost da prvi čujete o popustima i sniženjima i iskoristite priliku da najpovoljnije proizvode nabavite pre nego što oni budu razgrabljeni. Da biste dobili sve najbolje Totalbike akcije, kao i zanimljive i korisne poklone u svoj inbox, kliknite OVDE.