Novosti

Jasmina nam šalje interesantan video. Pošalji nam i ti!
Ivana nam šalje interesantan video. Pošalji nam i ti svoju priču, sliku ili video!
Dragan nam je poslao svoju priču. Čekamo i tvoju! Bicikl vozim zbog kondicije, radi opustanja I odmaranja na lepim destinacijama na kojim idem a trudim se da obidjem sve blize I lepse destinacije do 100km u mom okrugu. Jednostavno ne mogu da zamislim dan a da ne bacim makar par krugova po gradu a kad zavrsim smenu odmah planiram neke duze staze I uzivanje kako sam tako I sa drustvom koje je spremno na izazove I da se uputi I letnje carolije.
Željko nam je poslao priču o svom ocu. Čekamo i tvoju priču! Moj otac ima 71 godinu, a biciklu je dobio od nas, njegove dece i unučića za 65 rođendan. Svakodnevno je koristi kao prevozno sredstvo, ali kao i sredstvo za nabavku namirnica svima nama jer smo zbog poslova prezauzeti. Deda i njegov bajs su uvek tu i za vožnju unučića. On inače ne zna da je prijavljen za ovu akciju, pa bi to za njega bilo jedno veliko iznenađenje.  
Vladimir nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Vladimir nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju! Kupljen je kao polovan,emotivno sam vezan za njega,do sad sam imao tri putovanja,najduze do Minhena i nazad,kod mene je cetri  sezone.
Vesna nam je poslala svoju interesantnu priču. Čekamo i tvoju!
Tijana nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju!
Stevan nam je poslao svoju fantastičnu priču, čekamo i tvoju!
Slobodan nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju!
Slobodan nam je poslao svoju priču. Čekamo i tvoju!
Slađana nam šalje svoju priču. Čekamo i tvoju! Ovo cak nije ni moj bajs. Dosao je do mene da bi bio prosledjen Zenskom centru Milica iz Vrnjacke banje. Pre tri godine su uz nasu pomoc osnovale biciklisticku sekciju. I tada smo im donirali bicikle. Zenski centar Milica pomaze zenama obolelim i operisanim od raka dojke. Preko potrebna im je fizicka aktivnost. Zbog ogranicenosti pokretljivosti ruke, biciklizam je idealan sport za njih. Zato bi bili presrecni kad bi ovaj lepotan bio sredjen za njih.
Nataša nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju!
Miloš nam je poslao svoju jedinstevnu priču. Čekamo i tvoju!
Milena nam je poslala svoju priču, čekamo i tvoju.
Milan nam šalje svoju priču. Čekamo i tvoju! S ovom biciklom sam od davne 2002, tj. od mog 6, razreda osovne škole, s njim i na njemu sam proveo svoje detinjstvo, i jos uvek smo nerazdvojni punih 15 godina. Za njega me veže puno divnih uspomena od obilaska planina, kotlina, klisura, ravnica, banja, kampovanja, sela, gradova, raznih ludorija kroz šume, livade, reke, kukuruze, vinograde i ostale puteke pa sve do romantičnih vožnji... Mislim da je zaslužio jedno osveženje tj. vaše budženje...
Marko nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Marijana nam šalje priču svoga sina Milana. Čekamo i tvoju zanimljivu priču! Na slici se nalazi moj sin Milan i njegov bicikl. Od kada ga je dobio mnogo je vezan za njega i svaki dan provodi mnogo vremena na njemu.Sa samo 12 godina presao je 65 kilometara brdske voznje na Sabackoj biciklijadi,od Sapca do manastira Radovasnice i nazad.Volela bih da bas mi budemo izabrani zato sto mnogo voli bicikl,a ujedno to da mu bude rodjendanski poklon.  
Katarina je sa nama podelila svoju priču. Čekamo i tvoju! Bicikla koja ima kratku, ali emotivnu istoriju, koju samo mozete vi produziti.  Bicikla  koja je prezivela poplavu, koja trenutno nije sa mnom jer je ostala u rodnoj kuci, cekajuci majstora da se napokon vrati sa odmora i restaurira je, a ja bih rekla da ipak ceka Godoa koji nikako da dodje.  Dok ona tamo negde ceka i pati, ja patim isto koliko i ona. Znate, kada se sa vama najblizom osobom na svetu  ne vidite ceo jedan dan, kada taj dan izgleda kao vecnost, a da ne govorim o tome da se ti dani produze u nedelje...
Jovan nam šalje voju priču, čekamo i tvoju! Zdravo! zovem se Jovan imam moju biciklu Meridu moj bicikl koga ja odrzavam i cuvam sada je i moj bata poceo da vozi bicikl i zaista zasluzuje da zablista u svom punom sjaju Ja ga neizmerno volim i ovakvog......

Stranice