Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Sedlo Selle Royal Classic 8549 Mach (unisex)

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
140301
Unisex ATB/MTB Sedište Selle Royall 8549 Mach Classic Sport Unisex sedište, visokog nivoa udobnosti i komfora, namenjeno sportskom stilu vožnje, 45° savijenim vozačima. Sedište poseduje jednostavan, brz i siguran integrisani "Clip" sistem za montažu, Selle Royal bljeskalice ili torbice, bez upotrebe alata. Specifikacija: Classic Mach sport materijal presvlake: Acttex integrisani "Clip" sistem montira se na šticnu. dužina: 268mm širina: 140mm težina: 335g .
Nema na lageru
Cena:1.419 RSD
Povezani tekstovi: 

Izaberite pravo sedište za Vas!

Svaka bicikla je kreirana tako da zadovolji potrebe specifične vožnje kojoj je namenjena. Tako postoje bicikle za brdsku vožnju, vožnju po aslfaltu, gradski bicikl, muški, ženski, dečiji. Nastanak različitih tipova bicikala imao je za posledicu i razvoj njenih delova, a naročit razvoj je uočljiv i kada su u pitanju sedišta za bicikle. Lako je zaključiti da bez obzira koju biciklu da vozite neće Vam pružiti potpuni užitak vožnje ako Vam je sedište premalo i neudobno, zato je neophodno posebno obratiti pažnju prilikom izbora sedišta za biciklu.

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.