Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Kočnice pakne Krypton 72mm M959V

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
151175
Kočnice V pakne Krypton MTB 72mm CARTRIDGE DUOC Pakne M959V za V-brake kočnice na šraf. Kombinovana kočiona površina sa dva različita jedinjenja je projektovana tako da  pruža vrlo dobre performanse kočenja kako u suvim, tako i u veoma vlažnim uslovima vožnje. Pažljivo projektovani kanali za lakši odvod  vode sa kočione površine. Nisu namenjene za vožnju po blatu. Dužina pakni je 72mm. Kompatibilno sa Shimano i Avid kočnicama. Specifikacija: Vrsta kočnice: Kantilever/V-brake Dužina: 72mm Set: Par paknova-Izmjenjivi ulošci Materijal: 2-komponentna Guma/Čelik/Aluminium Tip montaže: Imbus Karakteristike: Set (par) KriptonX dvokomponentne (dual compound) V-brake paknova, sa izmjenljivim ulošcima.
Nema na lageru
Cena:699 RSD
  • Opis

    Kočnice V pakne Krypton MTB 72mm CARTRIDGE DUOC

    Pakne M959V za V-brake kočnice na šraf.

    Kombinovana kočiona površina sa dva različita jedinjenja je projektovana tako da  pruža vrlo dobre performanse kočenja kako u suvim, tako i u veoma vlažnim uslovima vožnje.

    Pažljivo projektovani kanali za lakši odvod  vode sa kočione površine.

    Nisu namenjene za vožnju po blatu.

    Dužina pakni je 72mm.

    Kompatibilno sa Shimano i Avid kočnicama.

    Specifikacija:

    • Vrsta kočnice: Kantilever/V-brake
    • Dužina: 72mm
    • Set: Par paknova-Izmjenjivi ulošci
    • Materijal: 2-komponentna Guma/Čelik/Aluminium
    • Tip montaže: Imbus

    Karakteristike:

    Set (par) KriptonX dvokomponentne (dual compound) V-brake paknova, sa izmjenljivim ulošcima. Komponente imaju dijagonalni raspored. Ovakva konstrukcija uloška pakna obezbeđuje odlično kočenje, gde je svaka komponenta (boja) zadužena za određene uslove kočenja. Ovi paknovi imaju optimalnu potrošnju što znači da imaju odličan odnos kvaliteta kočenja i potrošnje paknova. Dobra stvar je što je sam uložak promjenljiv, tako da je moguće prema uslovima vožnje menjati isti.

    - Crvena, mekša komponenta sa najviše useka je zadužena da napravi inicijalno čišćenje felne i spreči škripanje i obezbedi dobro kočenje po vlažnom vremenu. Prostire se dijagonalno tako da je njen učinak odličan.

    - Crna komponenta je univerzalna i zadužena je za kočenje u svim vremenskim uslovima.

    Proizvođač: 
    MIDWAY PCF, Taiwan
    Zemlja porekla: 
    Taiwan
    Dobavljač: 
    Capriolo d.o.o.
    Jedinica mere: 
    par
  • Tehničke karakteristike
  • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.