Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Biciklistička kaciga Prowell F-22 Raptor

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
182232
Kaciga za bicikliste Prowell F-22 Raptor Kaciga je pre svega deo sigurnosne opreme, ali takođe i modni detalj. Novi modeli imaju i funkciju dodatnog rashlađivanja prilikom takmičenja ili dugih ljetnih vožnji. Ovo je model po kojem je Prowell postao brend sa respektom. F-22 Raptor je prva kaciga koja je napravljena od EPU In-Mold2 penom, koja je zamenila tradicionalnu verziju materije, kod nas poznate kao stiropor. Klasičan dizajn ovog modela će odgovarati većini korisnika. Za rashlađivanje tokom vožnje zadužena su 4 otvora na vrhu kacige koji omogućuju nesmetano cirkulisanje vazduha. Kaciga poseduje sve potrebne tehnologije za maksimalnu sigurnost i udobnost. Tehnologija: EPU In-Mold2 Monobody tehnologija je prava tehnologija izrade kacige iz jednog komada. Školjkasta monoblok konstrukcija omogućuje ravnomnerno raspoređenje sile udara na celu kacigu. LV4D RETENTION System-je sistem jednostavnog podešavanja kacige po svim pravcima, sa sistemom za autopodeševanje. Specifikacija: model: Prowell F-22 Raptor namena: Drum / Spor / XC tehnologije: MQ 2 In Mold / LV3D materijal: Prowell EPU / Plastična školjka pol: unisex proizvođač: Prowell Helmets Taiwan   Dostupne veličine: M (obim glave 56-62cm) L (obim glave 60-66cm)   O brendu: Prowell Helmets je jedna od najinovativnijih proizvođača biciklističkih kaciga.
Nema na lageru
Cena:3.399 RSD
Povezani tekstovi: 

Nosite li kacigu?

Biciklisti često olako shvataju brigu za sopstvenu bezbednost u saobraćaju. Ipak ima i onih koji su savesni, odgovorni i pažljivi, a ipak nastradaju. Odgovorni biciklisti često nailaze na bezobrizrne vozače, nemarne pešake ali ponekad im na put stanu i komunalna preduzeća.

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.