Totalbike bicikle i delovi za bicikle

SkyRunner 1 (30 do 50kg)

Ocena: 
0
Šifra:
290030
Akrobatkse štule za skakanje SkyRunner 1 30 do 50kg Ovo je dobar način rekreacije i vežbanja, za razvoj avanturističkog duha, hobi ili svakodnevni trening, za decu i odrasle, za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači. Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:9.999 RSD
  • Opis

    Akrobatkse štule za skakanje SkyRunner 1

    30 do 50kg

    Ovo je dobar način rekreacije i vežbanja, za razvoj avanturističkog duha, hobi ili svakodnevni trening, za decu i odrasle, za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači.

    Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića. Tako se više puta povećava energija mišića i omogućuje trčanje čak do četrdeset kilometara na sat, skakanje dva metra u vis i tri metra u dalj.

    Klinci od 10-ak godina (i dečaci i devojčice) mogu bez straha uživati u skakanju na skakačima! Dečji modeli naprosto su umanjene verzije skakača za odrasle. Obzirom da su opruge malo oslabljene, omogućuju nešto skromnije skokove (do 1 metar u vis).

     

    Proizvođač: 
    CAPRIOLO,Italija
    Zemlja porekla: 
    Kina
    Dobavljač: 
    Capriolo d.o.o.
    Jedinica mere: 
    kom
  • Tehničke karakteristike
  • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.