Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Capriolo Eliptični Bicikl 291000

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
291000
Capriolo Eliptični Bicikl 291000   Eliptični bicikl Capriolo je eliptični trenažer namenjen kućnoj upotrebi. Eliptični trenažer predstavlja kombinaciju trčanja na traci i vožnje bicikle samo što ne opterećuje zglobove kao trčanje i omogućava istovremeno vežbanje gornjeg dela tela što se ne može postići biciklom. Čvrsta, stabilna konstrukcija, neklizajuće pedale i ručke presvučene sunđerastom penom čine Vaše vežbanje veoma prijatnim. Svakodnevnim vežbanjem od samo 15 minuta na dan uočićete neverovatne rezultate već posle prvog meseca redovne upotrebe. Višefunkcionalan kompjuter omogućava praćenje raznih funkcija: vreme vežbanja, utrošene kalorije, pređeno rastojanje, puls.. Na malim ručkama nalaze se senzori za očitavanje pulsa i temperature, dovoljno je samo da blago naslonite dlanove i na ekranu će se prikazati očitane vrednosti. Karakteristike: automatsko uključenje i isključenje magnetni sistem opterećenja težina zamajca 8 kg Maksimalna kilaža korisnika: 120 kg   Funkcije: CLOCK(sat): Prikazano je trenutno vreme u satima,minutima i sekundama. ALARM: Možete podesiti alarm za buđenje ili vreme pomoću ove sprave i on će se oglasiti u trajanju od 1 minuta kada se dostigne to vreme. TEMPERATURE: Prikazana je trenutna temperatura. SCAN: Tokom faze vežbanja, displej automatski skenira funkcije VREME, BRZINA, RASTOJANJE, KALORIJE,PULS,RPM, TELESNE MASNOĆE I PULS. TIME: Prikazano je vreme vežbanja u minutima i u sekundama. SPEED: Prikazana je vrednost Vašeg vežbanja u KM/MILJAMA na sat. DISTANCE: Prikazano je akumulativno rastojanje pređeno tokom svakog vežbanja do maksimalnih 99.9KM/MILJA. CALORIES: Vaš kilometar sat prikazuje ukupan broj kalorija koje ste sagoreli tokom vežbanja. PULSE: Prikazan je puls u otkicajima srca u minutu tokom vežbanja. AGE: Možete uneti starost od 10 do 99 godina PULSE RECOVERY: povratak pulsa .
Nema na lageru
Cena:44.199 RSD
  • Opis

    Capriolo Eliptični Bicikl 291000

     

    Eliptični bicikl Capriolo je eliptični trenažer namenjen kućnoj upotrebi.

    Eliptični trenažer predstavlja kombinaciju trčanja na traci i vožnje bicikle samo što ne opterećuje zglobove kao trčanje i omogućava istovremeno vežbanje gornjeg dela tela što se ne može postići biciklom.

    Čvrsta, stabilna konstrukcija, neklizajuće pedale i ručke presvučene sunđerastom penom čine Vaše vežbanje veoma prijatnim.

    Svakodnevnim vežbanjem od samo 15 minuta na dan uočićete neverovatne rezultate već posle prvog meseca redovne upotrebe.

    Višefunkcionalan kompjuter omogućava praćenje raznih funkcija: vreme vežbanja, utrošene kalorije, pređeno rastojanje, puls..

    Na malim ručkama nalaze se senzori za očitavanje pulsa i temperature, dovoljno je samo da blago naslonite dlanove i na ekranu će se prikazati očitane vrednosti.

    Karakteristike:

    • automatsko uključenje i isključenje
    • magnetni sistem opterećenja
    • težina zamajca 8 kg
    • Maksimalna kilaža korisnika: 120 kg

       

    Funkcije:

    • CLOCK(sat): Prikazano je trenutno vreme u satima,minutima i sekundama.
    • ALARM: Možete podesiti alarm za buđenje ili vreme pomoću ove sprave i on će se oglasiti u trajanju od 1 minuta kada se dostigne to vreme.
    • TEMPERATURE: Prikazana je trenutna temperatura.
    • SCAN: Tokom faze vežbanja, displej automatski skenira funkcije VREME, BRZINA, RASTOJANJE, KALORIJE,PULS,RPM, TELESNE MASNOĆE I PULS.
    • TIME: Prikazano je vreme vežbanja u minutima i u sekundama.
    • SPEED: Prikazana je vrednost Vašeg vežbanja u KM/MILJAMA na sat.
    • DISTANCE: Prikazano je akumulativno rastojanje pređeno tokom svakog vežbanja do maksimalnih 99.9KM/MILJA.
    • CALORIES: Vaš kilometar sat prikazuje ukupan broj kalorija koje ste sagoreli tokom vežbanja.
    • PULSE: Prikazan je puls u otkicajima srca u minutu tokom vežbanja.
    • AGE: Možete uneti starost od 10 do 99 godina
    • PULSE RECOVERY: povratak pulsa

    Proizvođač: 
    CAPRIOLO DOO,Srbija
    Zemlja porekla: 
    Kina
    Dobavljač: 
    Capriolo d.o.o.
    Jedinica mere: 
    kom
  • Tehničke karakteristike
    Vrsta: 
    Trenažer-Eliptični bicikl
  • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.