Totalbike bicikle i delovi za bicikle

TRENAŽER TACX BLUE MATIC T2650

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
291029
TRENAŽER TACX BLUE MATIC T2650 Blue Matic je srednji model Blue serije trenažera. Njegovo maksimalno opterećenje je 700 W (vati). Magnetno opterećenje sa ostvareno setom stalnih magneta. Opterećenje se podešava odabirom jedne od deset pozicija ručice opterećenja na upravljaču. Opterećenje takođe raste sa brzinom točka. Čvrste je konstrukcije i stabilan na podlozi. Jednostavno i brzo može biti montiran i spraman za upotrebu. Specifikacije: Kontrola: Ručicom na volanu Opterećenje: Magnetno Broj pozicija opterećenja: 10 Maksimalna snaga opterećenja (10sec.): 700W (vati) Sprint snaga (1min): 600W (vati) Proračunska masa zamajca: 8kg Maksimalno opterećenje 700W Opterećenje od 700W je maksimalno opterećenje koje trenažer može da ostvari. Magnetno opterecenje Magnetno opterećenje je jednostavniji sistem opterećenja odličan je za klasične trenažerske trening sessije kao što su zagrijavanj prije trka, i treninzi izdržljivosti (endurance training). Simulaciju najrealnijoj osjećaju na cesti podešavate sami u nekoliko ponuđenih pozicija Zamajac 8kg Zbog realnijeg osjećaja vožnje, umjesto zamajaca velike težine,Tacx je primjenio sistem gdje pomoću različitih načina simulira težinu zamajca, da bi trenažer u finalu imao razumne dimenzije. Proračunata simulirana težina ovog zamajca je 8kg. Ručno podešavanje na volanu Na ovom sistemu, opterećenje se podešava pomoću ručice koju montirate na volan bicikla, tako da je za vrijeme treninga moguće mjenjati opterećenje (pored mjenjanja opterećenja putem mjenjača na biciklu). Ponuđeno je 10 nivoa opterećenja. .
Nema na lageru
Cena:21.799 RSD
  • Opis

    TRENAŽER TACX BLUE MATIC T2650

    Blue Matic je srednji model Blue serije trenažera.
    Njegovo maksimalno opterećenje je 700 W (vati).
    Magnetno opterećenje sa ostvareno setom stalnih magneta.
    Opterećenje se podešava odabirom jedne od deset pozicija ručice opterećenja na upravljaču.
    Opterećenje takođe raste sa brzinom točka.
    Čvrste je konstrukcije i stabilan na podlozi.
    Jednostavno i brzo može biti montiran i spraman za upotrebu.

    Specifikacije:

    • Kontrola: Ručicom na volanu
    • Opterećenje: Magnetno
    • Broj pozicija opterećenja: 10
    • Maksimalna snaga opterećenja (10sec.): 700W (vati)
    • Sprint snaga (1min): 600W (vati)
    • Proračunska masa zamajca: 8kg

    Maksimalno opterećenje 700W
    Opterećenje od 700W je maksimalno opterećenje koje trenažer može da ostvari.

    Magnetno opterecenje
    Magnetno opterećenje je jednostavniji sistem opterećenja odličan je za klasične trenažerske trening sessije kao što su zagrijavanj prije trka, i treninzi izdržljivosti (endurance training).
    Simulaciju najrealnijoj osjećaju na cesti podešavate sami u nekoliko ponuđenih pozicija

    Zamajac 8kg
    Zbog realnijeg osjećaja vožnje, umjesto zamajaca velike težine,Tacx je primjenio sistem gdje pomoću različitih načina simulira težinu zamajca, da bi trenažer u finalu imao razumne dimenzije.
    Proračunata simulirana težina ovog zamajca je 8kg.

    Ručno podešavanje na volanu
    Na ovom sistemu, opterećenje se podešava pomoću ručice koju montirate na volan bicikla, tako da je za vrijeme treninga moguće mjenjati opterećenje (pored mjenjanja opterećenja putem mjenjača na biciklu).
    Ponuđeno je 10 nivoa opterećenja.

    Proizvođač: 
    TACX BV , Holandija
    Zemlja porekla: 
    Holandija
    Dobavljač: 
    Capriolo d.o.o.
    Jedinica mere: 
    kom
  • Tehničke karakteristike
  • Komentari i recenzije (0)
Povezani tekstovi: 

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.