Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Mart 2015

Predstavljamo Vam Merida CROSS i CROSSWAY

Jutros nas je veoma prijatno iznenadilo toplo i sunčano vreme, ali i pojava dva nova Merida bicikla čiji dizajn i elegantne linije su nas ostavili bez daha. U pitanju su modeli CROSS i CROSSWAY. Oba bicikla spadaju u kategoriju gradskih, ali ipak, oni su mnogo više od toga. Savršeni su za svakodnevnu vožnju, ali zbog unapređenih karakteristika, mogu se koristiti i kao pravi sportski bicikli.

Koje su vrste sedišta za bicikl i kako odabrati pravo za Vaše dete

U današnje vreme postoji ogroman izbor proizvoda na tržištu, a takav je slučaj i kad su u pitanju sedišta za prevoz dece na biciklima. Mnogi roditelji su nam se požalili da ih upravo to zbunjuje i da jednostavno ne znaju kako da odaberu pravo sedište za svoje dete. Kako bismo im pomogli, rešili smo da Vam predstavimo i opišemo najpopularnije i najzastupljenije vrste.

GimFit: Izgradite telo o kakvom ste oduvek sanjali

Polako, ali sigurno, stiže nam leto. To je majstora Blaška navelo da razmisli o svojoj telesnoj težini. Pogledao se u ogledalo i shvatio da je vreme za promenu. Zamolio nas je da odaberemo za njega jedan kvalitetan proizvod, koji će mu pomoći da brzo i lako dovede u red svoju liniju. Mi smo dobro razmislili i došli do zaključka da je GimFit Rotirajući Trenažer pravi proizvod za njega i sve one koji žele da se na najlakši način reše viška kilograma.

TotalRasprodaja: do 65% sniženja na Vaše omiljene proizvode

prodaja bicikala na snizenju, delovi za bicikle na akciji, rasprodaja propratna opreme

Današnje sunčano jutro je kod majstora Blaška izazvalo eksploziju dobrog raspoloženja. U skladu s tim, rešio je da to raspoloženje podeli i sa Vama. Zapitao se šta je to što bi Vas, njegove prijatelje, najviše obradovalo, a odgovor je bio i više nego očigledan:

Rasprodaja! Od 40% do 65% popusta na neke od Vaših omiljenih artikala. Akcija će biti aktivna do kraja marta, odnosno dok traju zalihe.

BICIKLOM DO ZDRAVLJA: 11 razloga zbog kojih je bajs Vaš najbolji prijatelj

Pored toga što je zabavna, vožnja bicikle je i izuzetno korisna fizička aktivnost. Predstavlja jednu od najboljih aerobnih vežbi koje možete priuštiti svom telu. Bilo da idete do posla i nazad ili uživate u laganim popodnevnim vožnjama, zdravstvene koristi su bezbrojne. Mi smo za Vas izdvojili ovih 11, a Vi nam napišite šta je to što Vas motiviše da sednete na biciklu.