Totalbike bicikle i delovi za bicikle

April 2015

Totalbike i AS FM biciklizacija!

asfm totalbike biciklizacija

Šta je to bolje od vožnje bicikla po savršenom, sunčanom danu? Vožnja bicikla uz isto toliko savršenu muziku (i neočekivane poklone)!

Upravo zbog toga, preporučujemo Vam da u nadolazećoj nedelji pažljivo slušate Radio AS FM i iskoristite priliku da za sebe ili dragu osobu ugrabite jedno od Totalbike iznenađenja!!! 

Pratite nas i saznajte više uskoro! 

CAPRIOLO FASTBOY: Isključivo za hrabre!

fixed gear fastboy capriolo bike

Fixed gear, od milja - fixi - najkontroverzniji model današnjice. Planeta je podeljena u dve grupe: na one koji ga obožavaju i na one koji ga mrze. 

Fixi bicikle karakteriše lančanik direktno spojen sa zadnjom osovinom, što automatski znači i fiksni prenos. Prema tome, nema menjača i nema suvišnih kompikacija, a i sam bicikl je znatno lakši. Kao što i sami možete pretpostaviti, fixed gear bicikli su namenjeni onima koji uživaju u jednostavnosti, ali im je u isto vreme bitno i da budu originalni i jedinstveni. 

CAPRIOLO FIREBIRD: Bicikl koji mami uzdahe, sada po neverovatnoj ceni!

Capriolo Firebird spada u jedan od lakših Capriolo biciklala zahvaljujući činjenici da je ram napravljen od aluminijuma. Iako ovaj trend proizvodnje ramova polako biva potisnut savremenijim materijalima (npr. karbon), za nekog ko želi da se bavi amaterskim drumskim biciklizmnom ili samo da proba kako je voziti drumski bicikl, Capriolo Firebird je sasvim dobra ulaznica u drumaški svet.
 

Neverovatni bicikli po još neverovatnijim cenama!

blasko snizenje

Konačno i definitivno je stiglo ono pravo proleće. Sunce sija, ptičice pevaju i skoro svako jutro nas bude topli sunčevi zraci. Samim tim, trudimo se da što više vremena provedemo na svežem vazduhu i u prirodi. Oni koji i nemaju mnogo vremena za to, odlučuju se da vožnju automobilom ili gradskim prevozom do posla, zamene za vožnju biciklom i makar na taj način provedu nešto više vremena napolju. 

Treća generacija TotalBike sajta je spremna!

total bike treća generacija sajta
Pre nešto više od mesec dana lansiran je novi unapređen i redizajniran TotalBike sajt. Osnovna ideja kojom smo se vodili je da korisnicima, kako postojećim tako i novim, što više olakšamo pronalaženje odgovarajućih proizvoda, kao i sam postupak kupovine istih.
 
Ovo možda zvuči jednostavno, ali proces je itekako kompleksan i bez dugogodišnjeg iskustva i pravih stručnjaka se nikako ne bi mogao realizovati. 

VELIKA AKCIJA FITNES OPREME

Leto je sve bliže i bliže. Dolazi vreme da se otarasimo slojevite odeće i pokažemo kakav je uticaj ova zima imala na naše telo. Ukoliko se ne osećate spremnim, ne brinite, još uvek nije kasno! Ostalo je sasvim dovoljno vremena da svoje telo dovedete u red, a TotalBike je tu da Vam u tom poduhvatu pomogne! 

Do kraja aprila iskoristite popust na fitness opremu i izgradite telo kakvo ste oduvek želeli!