Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Maj 2015

(Najmanje) 3 razloga za prodaju auta i kupovinu bicikla

Gospođa Agneš Ćurčić Asodi iz Novosadske biciklističke inicijative je rešila da podeli iskustva svoje porodice u "odbacivanju" automobila i korišćenju bicikala. Tom prilikom je napisala jedan odličan članak, koji smo naprosto morali da podelimo s Vama! U nastavku pročitajte njene razloge i neka od pitanja koja je postavljala sebi dok je donosila odluku o prelasku isključivo na bicikliranje.

15. Maj - svetski "Biciklom na posao" dan

Sutra je 15. maj - svetski "Biciklom na posao" dan.

Mi iz Totalbike-a ćemo se i ove godine sa zadovoljstvom priključiti ovom zanimljivoj i zdravoj akciji.
Ukoliko se i Vi odlučite na taj korak, imajte u vidu da je najavljena i kiša te da ne smete zaboraviti adekvatnu odeću, kao i da se pobrinete za svog dvotočkaša nakon vožnje

Srećan Vam "Biciklom na posao" dan!

 

ČIŠĆENJE BICIKLA NAKON KIŠE: ovih 5 koraka ne smete preskočiti!

Krenuli ste negde biciklom i usput Vas je uhvatila kiša. Naglo ste ubrzali, požurili kući, ali ste ipak pokisli do gole kože... Isto kao i vaš bajs. Skinuli ste mokru garderobu, osušili se i to je to. Ali šta je sa biciklom?

I njemu je, verovali ili ne, potrebno detaljno sušenje. Možda čak i potrebnije nego Vama, pogotovo ako ima delove od čelika. U nastavku ćemo Vam predstaviti 5 koraka čišćenja koje ni po koju cenu ne smete preskočiti. Naravno, ukoliko želite da Vaš bicikl doživi starost. Ukoliko ste spremni da često kupujete novog dvotočkaša, ove savete slobodno zanemarite... 

Prednosti kupovine biciklističke opreme i delova u online prodavnicama

Danas je kupovina biciklističke opreme i delova, ali i samih bicikala, u online prodavnicama postala deo svakodnevnice. To se u najvećoj meri odnosi na mlađu generaciju, mada se i starija populacija polako prilagođava tom trendu. Nevezano za starost klijentele, svaka online prodavnica biciklističke opreme i delova mora pratiti kretanje i zahteve društva, kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca.