Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Jul 2017

Totalbike Test - Oxygen 2017

Capriolo Oxygen - Totalbike prodaja bicikli

Totalbike Test Team je ovog puta uradio test bicikle za Vas. U pitanju je Oxygen 2017, zelene nijanse, veličine rama od 20".
Sam bicikl možete videti na linku, a kako izgleda na samom putu i još neke karakteristike pogledajte na slećem videu

 

Slobodno ostavite komentar, podelite sa prijateljima i lajkujte. Vidimo se u narednoj epizodi :)

Trka - Tri Strane Kopaonika

Četvrta po redu, MTB trka po Kopaoniku se održava od 28. do 30. jula ove godine na našoj napoznatijoj planini. U toku trodnevnog događaja učesnici će moći da voze mali, srednji, veliki maraton ili trku parova. 

Prijave za ovogodišnje takmičenje se mogu podneti do 24.07.2017. isključivo online. Sama trka je dobila ime po stranama Kopaonika koje obilazi. U pitanju si strane ka Raškoj, ka Brusu i ka Jošaničkoj Banji. Svaka od staza (trka) je podeljena po sposobnostima i tipu vožnje koji vozaču najviše odgovara.
U pitanju su

Bike Tatoo

Trajno crtanje različitih motiva po telu je prisutno kod ljudi od pamtiveka. Ratnici su se šarali različitim bojama kako bi zastrašili protivnike, plemena su se različito obeležavala kako bi istakla pripadnost.  Tetovaže su bile pogotovo prisutan motiv u religijskim obredima i kod paganskih običaja. U africi i južnoj americi su umesto tetovaža pravili rane po telu koje kad zarastu prave određeni mural. Kako su vekovi odmicali tako su i tetovaže dobile drugi smisao i značaj.