Totalbike bicikle i delovi za bicikle

ADRIA 2017 Tracer

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
917275-18
ADRIA 2017 TRACER Tracer za 2017 pruža elegantan, dizajn uz već prepoznatljiv Capriolo kvalitet.Tracer je jednobrzinac, kontraš, sa korpom na volanu koja Vam olakšava svakodnevno funkcionisanje u saobraćalju.Tracer City bike je bicikl kao što mu i samo ime govori namenjen za vožnju po gradu.Pored toga na njega su dodata razna "pomagala" poput dinama i pripadajućih svetala, blatobrani, paktreger na zadnjem točku, zvonce i slično.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:14.999 RSD
 • Opis

  ADRIA 2017 TRACER

  Tracer za 2017 pruža elegantan, dizajn uz već prepoznatljiv Capriolo kvalitet.Tracer je jednobrzinac, kontraš, sa korpom na volanu koja Vam olakšava svakodnevno funkcionisanje u saobraćalju.Tracer City bike je bicikl kao što mu i samo ime govori namenjen za vožnju po gradu.Pored toga na njega su dodata razna "pomagala" poput dinama i pripadajućih svetala, blatobrani, paktreger na zadnjem točku, zvonce i slično. Sve što vam može zatrebati u jednoj tipičnoj gradskoj vožnji. Često su na njima i udobnija široka sedišta sa oprugama, uzdignuti volani koji omogućavaju udboniju vožnju.

   

 • Tehničke karakteristike
  Boja: 
  crna-plava
  Ram: 
  Steel
  Veličina rama: 
  18
  Vila / Amortizer: 
  Steel Rigid Fork
  Brzina: 
  1
  Kočnica: 
  Front PVC V brake, Rear coaster brake
  Felne: 
  28" Alloy
  Pneumatici: 
  700x35c
  Sedlo: 
  City With Spring
  Pedale: 
  PP Body
  Dostupne veličine rama: 
  18"
  Godina: 
  2017
  Veličina točka: 
  28"
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.