Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Bezbedan trening - za psa i za vlasnika

Istrčavanje uz bicikl

Ima li nešto lepše i korisnije od vožnje biciklom uz svog ljubimca? On trči sav razdragan - jedva je čekao da izađe iz dvorišta, a vi bezbrižno kormilate ne okrećući pedale i usput uz minimalan napor odlazite na pijacu po kilu paradajza. Složićete se sa tim da sve to lepo zvuči ako ne pomislite na stvari koje se vama i vašem ljubimcu mogu dogoditi u slučaju iznenadnog kočenja, nailaska drugog vozila, nenadane buke, obilaženja rupa ili prelazak crne mačke preko puta :-)

Postoji više načina vožnje uz ljubimca: neki ljudi ga vežu za prednji deo rama bicikle i tako rizikuju padanje u slučaju iznenadnog menjanja pravca svog ljubimca. Nešto manje rizična je vožnja kada povodac držite jednom rukom a korman sa drugom, mada i tu postoji mogućnost da će ljubimac stati ili skrenuti, a da vi nećete moći da reagujete blagovremeno pošto ne upravljate obema rukama...

 

Proizvodi za sigurnije istrčavanje psa

Način koji mi predlažemo jeste vožnja uz pomoć specijalne šipke proizvedene baš za tu namenu. Biker-set za bicikle, drži odstojanje od bicikle i omogućava vozaču bicikle da neometano upravlja vozilom.

Nastavi sa čitanjem, izvor: petbox.rs