Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Bicikl kao dekoracija: Nećete verovati koliko dobro izgleda!

Imate manjak prostora u domu i ne znate gde da smestite svoj bicikl? Ili Vam možda već  godinama negde stoji stari bicikl koji apsolutno niko više ne koristi? Ovih 7 dekorativnih ideja će rešiti svaki Vaš problem (i usput izgledati kao pravo umetničko delo).

 


izvor: houseandgarden

Neverovatno je kako mali detalji mogu razbiti monotoniju u prostoriji. U ovom slučaju su to šareni držači za bicikl u obliku jelenske glave i bicikl na jednom od njih. Lepo i prakticno!

 

 

gde staviti bicikl zimi
izvor: prokra

Leti malo ko razmišlja o tome gde će smestiti bicikle zimi. Ukoliko posedujete garažu, to i nije neki problem, ali ako je morate držati unutra, zašto je već ne biste pretvorili u nešto korisno? Na primer, držač za garderobu!

 

 

bicikla na zidu
izvor: myscandinavianhome

Da li možete da poverujete koliko se divno bicikl uklopio u ovu prelepu, svetlu prostoriju? Celokupan dizajn nas je oduševio. Prosto savršeno!

 

 


izvor: behance

Ovo je možda najgenijalniji način na koji se mogu iskoristiti stare bicikle. Kombinacija sedišta i volana koja istovremeno čini držač za bicikle i raznorazne sitnice, ali i ukrasne rogove je prosto vrhunac bajkreativnosti! 

 

 


izvor: milideas

Evo šta dobijete kada rešite da starom točku i iskorištenim sijalicama pružite drugu šansu. Lepa i pristupačna zamena za skupe kristalne lustere!

 

 


izvor: coisinhasoutras

Ukoliko ste spremni za nešto komplikovaniji projekat, uvek možete pokušati da napravite ovakav sto. Biće vam potrebna staklena površina i četiri točka sa viljuškama.

 

 


izvor: recyclart

Kao što vidite, i u ovde je u pitanju izrada lustera, ali ovog puta, ne samo od točkova već i lanaca za bicikl. Odlično će se uklopiti i u stan modernijeg enterijera, ukoliko ga  prefarbate u svoju omiljenu boju.

 

Dopadaju Vam se ove ideje? Podelite ih sa porodicom i prijateljima.