Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Capriolo Bike Show 2017 - Izveštaj

Sledi kratak pregled novog Capriolo kataloga bicikli za 2017. godinu pararelno sa održanom prezentacijom.

Prvi predstavljeni novitet za sezonu 2017. je model Oxygen u verziji 29inča točkovi. Isto kao i stariji model 26inča novi Oxygen će posedovati napred i pozadi disk kočnice. U novoj sezoni radiće se u verziji sa Promax kočnicama, sa 21 brzinom u atrkativnom i dopadljivom dizajnu. Ono što je najavljeno kao izmena u odnosu na modele iz prethodnih godina je oversize lula i volan. Manji model Oxygen 26inča točkovi će se proizvodi u novom dizajnu i u 3 kombinacije boja. Dobavljać za pogon i dalje ostaje tajvanski Lasco sa kojim Capriolo već treću sezonu radi bez problema. Oxygen po svemu sudeći učvrščuje svoju poziciju na tržištu predstavljajući odlučnu rekreativnu biciklu na prvom mestu za tinejdžere koji vole MTB biciklizam i kočenje sa diskovima.

Capriolo Oxygen-29 model 2017

Fatbike prvi put prezentovan 2016 god. Model koji je imao poprilično lep uspeh u ovoj sezoni. Od 2017. godine će biti proširena paleta sa dve nove kombinacije boja sivo-crvena i crno-zelena. I dalje ostaje u varijanti čeličnog rama i krutom viljuškom sa gumama 26x4.0 Fatbike udoban bicikl namenjen za pesak i sneg, pa čak i za loše terene.

Capriolo Fatboy-26 model 2017

Osveženje u aluminijumskom segmentu za 2017. je novi Attack Lady za one koji se sećaju nekada je ovako izgledao Monitor kada je počela njegova proizvodnja pre 7 i više god. Alu ram, tvrda viljuška, 18 brzina, revo shift ručice menjača, Shimano TZ zadnji menjač.. Odličan rekreativni bicikl, jako lagan i upravljiv Attack Lady već poznat svima.

Capriolo Attack Lady model 2017

Passion Lady osnovni model u MTB ponudi za dame. Pored postojeće kombinacije boja koje su do sada koričćene za narednu godinu očekuje nas novi dizajn. Ostaje identičan po komponentama kao model iz 2016 god.

Capriolo Passion Lady model 2017

Kompletna grupa CTX počevši od modela 200 do 260 je doživela promenu u izgledu rama. Ram će u novoj izvedbi biti dosta niži. Problem je bilo to da je ram bio poprilično visok i dete koje bi relano moglo da vozi nije moglo da sedne. Kompletna geometrija rama na novom modelu je zamišljena drugačije. Ram je sam po sebi nizak, kada se spusti sedalna cev do rama to je realna visina bicikla sa 26inča točkovima u veličini rama 17inča. CTX će se proizvoditi u 3 kombinacije boja. Očekivanja su da će tek od naredne godine biti pravi hit uz činjenicu da ima oba amortizera i jako dobar nizak ram. Capriolo planira da u narednim godianma koristi Herrmans ručice volana na svojim biciklama.

Capriolo CTX 260 model 2017

Eclipse 3.0 je novi redizajnirani drumaš. Svima dobro poznat kao osnovni model iz grupe road bicikala. Dolazi sa 14 brzina, čeličnim ramom i novim izgledom. Dizajn je poprilično prilagođen svetskim trendovima. Odlična bicikla u osnovnoj ponudi drumaša.

Capriolo Eclipse 3.0 model 2017

Sunrise Lady bicikla identična kao prošlogodišnji model za 2017 dolazi u novoj kombinaciji boja, uvodi se crvena boja na zahtev mnogih kupaca. Fabrika očekuje lep rezultat kao i sa modelima koji su se prodavali u 2016. godini. Bicikla sa čeličnim ramom, prava city varijanta sada sa nešto jačim prtljažnikom, standardnom svetlosnom grupom prednje i zadnje svetlo su LED tehnologije na baterije, 18 brzina, kvalitetne alu felne dupli zid..
Sunrise Man Tour u novoj kombinaciji boja takođe, ista priča kao i ženski model. Bazičan city model za muškarce.

Capriolo Sunrise Lady model 2017

Diana dobro poznati modeli koju su imali jako lep odziv na tržištu. Koji će se raditi kao i do sada u crnoj i beloj varijanti boja, od nove sezone moćiće da se kupe u još dve pastelne boje. Pastelne boje kao trend i hit u svetu city biciklizma.

Capriolo Diana model 2017

Picnic za 2017. godinu je doživeto popriličnu promenu u izgledu rama. Prtljažnik je zavren za ram i više nije poseban segment. Naši utisci su da je ram lep, dovoljno nizak, lak za vožnju, drugačije geometrije. Totalno drugačija bicikla od starog Picnic modela. Picnic će se proizvoditi takođe u atraktivnim pastelnim bojama. Jedna brzina, kontra kočnica i dalje ostaje kao pravi izbor za mnoge.

Capriolo Picnic model 2017

Everyday dobija potpuno novi ram. Odustalo se od postojećeg rama koji je do sada korišćen. Ram je kod novog modela mnogo atraktivniji, kraći je bicikl od starog Everyday-a. Paktreger je zavaren kao i kod Picnic-a i sa njim bez problema može da nosi veći teret. Sa kontrom i 24inča točkovima, bicikla koja će biti jako atraktivna za ravničarske predele.

Capriolo Everyday model 2017

Viola 20 novitet. Stari naziv ovog modela je bio Sunny Girl. Novi dizajn, nove boje, očekujemo da će kod devojčica imati jako lepu prolaznost bela boja. Takođe ljubičasto-pink je dobitna kombinacija koje se pokazala veoma traženom. Što se tiče samih komponenti ništa nije dirano u odnosu na prethodne modele. U novoj sezoni Viola će biti u kompletnoj sekcji 12inča, 16inča i 20inča.

Capriolo Viola 20 model 2017

Sunny Boy za dečake postaje Mustang 20. Pored novog naziva dobija i novi dizajn. Crno-žuta kombinacija boja koja je u Nemačkoj na sajmu imala jako lepo interesovanje, očekuje se da će tako biti i na domaćem tržištu.

Capriolo Mustang 20 model 2017

Kid 16 staro ime ali nova bicikla. Slobodno možemo reći nešto novo u ponudi. Kid će se isključivo i samo raditi u veličini točkova 16inča. Bicikl će imati pomoćne točkiće na preklapanje, atraktivan dizajn, blatobrani koji liče i podsećaju na motore kroserice. Dosta neobično od onoga što je Capriolo imamo do sada u ponudi.

Capriolo Kid 16 model 2017

Mustang 16 novi bicikl sa novim ramom za sezonu 2017. Razlikuje se dosta od starog Mustanga, mirnijeg je dizajna u odnosu na stari modeli. Ram je prostiji što deci više odgovara, nizak je tako da će deca manjeg rasta moći da se popnu na njega bez problema.

Capriolo Mustang 16 model 2017

E-bike elektro bicikli su nešto što je postao pravi hit u svetu. Capriolo prateći svetstke trendove će ih raditi u klasičnoj verziji kod kojeg se pogon nalazi u prednjem točku i druga verzija gde se pogon nalazi baš na mestu pravog pogona na bicikli u ovoj varijanti motor je kod pedala. Radiće se sa firmom Bafang svetski poznatom. Na prvom mestu Capriolo se odlučio za ovog dobavljača zbog toga što se nalaze u Evropi. Postoji servis obezbeđen za njih i kompletna podrška, sve što je potrebno za elektro bicikle, jer je to poprilično jedan zahtevan sklop. Predstavljeni E-bike modeli za narednu godinu su Diana, Roadster Lady i Roadster Man.

Capriolo Roadster Man E-Bike model 2017

Selektivno će se pojavljivati novi modeli na sajtu kako budu bili dostupni u Capriolo fabrici za naručivanje.