Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Capriolo Kangee - bicikl koji odiše jedinstvenošću!

Danas smo rešili da Vam predstavimo Capriolov najpopularniji cruiser bicikl - Kangee. Namenjen je kreativcima i ljudima sa izraženim stilom koji odbijaju da se stope sa masom.

Najbolji opis za kruzere je dao jedan naš kupac, ali o tom - potom. Hajde da krenemo od početka. Cruiser bicikle odlikuju široke balon gume i nešto teža konstrukcija. Iako su zbog toga malo sporiji nego neki lakši bicikli sa tanjim gumama, kruzere odlikuje i neprevaziđena stabilnost u kojoj će posebno uživati oni koji se na biciklima osećaju nesigurno. Prvenstveno su namenjeni za laganu, opuštenu gradsku vožnju, razgledanje okoline i što je najbitnije, uživanje.

kangee capriolo cruiser kruzer prodaja srbija narandzasti bicikl

Upravo zbog te gore navedene stabilnosti, kao i velike izdržljivosti, kruzeri su bili najpopularniji i najprodavaniji model bicikala od 1930. pa sve do kasnih 1950. Sedamdesetih godina, poslužili su kao osnova za stvaranje tada nove vrste bicikla - mauntin bajka. U modu su počeli da se vraćaju devedesetih godina, ali tek poslednjih nekoliko godina su doživeli pravi procvat. Ponovo su postali omiljeni bicikl poznatih ličnosti, trendsetera, blogera, kao i šokantno velikog broja "običnih" ljudi. 

Dakle, ukoliko želite da uvek budete jedinstveni i u trendu, odlučite se za Kangee i uz njegov električno narandžasti ram pretvorite asfalt u modnu pistu. Retro korman, prelepo, udobno sedište i bele balon gume su upravo ono što Kangee čini posebnim. Ipak, dovoljan je samo jedan krug da shvatite da Kangeeova lepota nije samo površna. Provozajte ga, postanite fan kruzera i ostvarite vezu za ceo život!

Za kraj, citiraćemo našeg kupca i njegovu izjavu o cruiserima, sa kojom se u potpunosti slažemo: "Uz dužno poštovanje običnim biciklima, previše su obični. Ja nisam običan, pa vala neće biti ni moj bajs. Zato biram kruzer!"

 

Povezani tekstovi: