Totalbike bicikle i delovi za bicikle

CLUG je najmanji stalak za bicikle na svetu

Hornit je osnovao bivši advokat i Ironman triatlonac, Tom de Pelet. Tom je proveo 7 godina putujući na posao u London i video prazninu na tržištu inovativnih biciklističkih proizvoda. Kada je brend lansiran 2012. godine, cilj je bio da stvori pionirske dodatke koji biciklizam čine bezbednijim bez ugrožavanja stila. Prvi proizvod koji je lansiran bio je dB140 - najglasnija biciklistička sirena na svetu. Sirena omogućava biciklistima da upozore ometene vozače i pešake na njihovo prisustvo, a elegantan dizajn znači da se neprimetno uklapa sa svakim biciklom.
Od uspeha ovog proizvoda, tim u Hornitu se posvetio pronalaženju i dizajniranju inovativnih, modernih i zabavnih proizvoda za biciklizam za ljude svih uzrasta. Od svetala i sirene do skladišta za bicikle i kaciga, svaki Hornit proizvod je kreiran da poboljša živote biciklista na neki način.
Sada već etablirani brend, Hornit je osvojio nekoliko nagrada i njegovi proizvodi se prodaju u preko 40 zemalja širom sveta. Inovacija i dalje ostaje u srcu Hornita, a Tomovu strast deli ceo tim koji je za cilj postavio stvaranje biciklističkih proizvoda koji će transformisati vašu vožnju.
Volimo da čujemo od naših kupaca (posebno ako imate sjajne ideje za nove proizvode!), pa nas slobodno kontaktirajte putem info@thehornit.com

https://hornit.com/collections/clug
https://hornit.com/