Totalbike bicikle i delovi za bicikle

The Engine Inside – Ride Out -Harlem to Tribeca

Novi dokumentarni igrani film „The Engine Inside“ priča o šest svakodnevnih ljudi iz celog sveta, koji otkrivaju jedinstvenu moć bicikla da promeni živote i izgradi bolji svet. Kroz priču svakog lika, film otkriva često zanemareni potencijal ove 200 godina stare mašine, istražujući njen uticaj na širok spektar globalnih pitanja kao što su fizičko i mentalno zdravlje, društveno-ekonomska nejednakost i klimatske promene.
Dajući svetlo na ljude koji su prihvatili biciklizam kao način da prevaziđu zastrašujuće lične i sistemske izazove, The Engine Inside na kraju traži od gledalaca da preispitaju sopstvenu perspektivu. Postoji li transformativna moć u nama sve što se može otključati jednostavnim činom vožnje bicikla?
Pripovedan od strane „glasa biciklizma“ Fila Ligeta, uparen sa eklektičnim zvučnim zapisom i impresivnom kinematografijom, film spaja emocionalnu i informativnu proslavu potencijala bicikla koji menja svet.
Uloge: D-Blocks, Noran Salah, Megan Hottman, Jai Bearhead, Janice Tover i Kvabena Danso sa Danni Macaskill i Robert Gesink
 
https://www.youtube.com/watch?v=iMtnnQRPcFs&t=269s