Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Izveštaj sa Capriolo Bike Show 2012

U petak 24.02.2012. održao se 16. po redu Capriolo Bike show gde smo imali prilke da se upoznamo sa svim novim modelima bicikli kao i novinama u asortimanu delova tj. celokupne poslovne politike za ovu godinu.

Eclips

Prvi model koji nas je oduševio je Eclips fenomenalnog dizajna. To je čelični drumaš za sve one koji su sanjali o Firebird-u ali nikada nisu imali dovoljno novca da ga priušte.

Caprilo Eclips - Drumski bicikl

On ima aluminijumsku vilu i menjače na kosoj šipki rama (nisu na volanu). Dizajneri su hteli da povrate "retro" momenat ovakvih modela od pre 30ak godina.

Cena će mu biti oko 23.000,00 din.

Eclips Capriolo Totalbike.rs

 

TOTEM

Klinci će prosto obožava novi TOTEM BMX, osvežena grafika i belom i crnom modelu, crvene felne i dodatni kontur motivi upućuju na aktivan mladalački  duh. 

TOTEM BMX Capriolo - Totalbike.rs

Capriolo TOTEM - Totalbike.rs

 

Capriolo BLADE

Novi model kao unapređena verzija prošlogodišnjeg Dirty Frog-a. Bicikl je napravljen za one hrabrije tj. za skakanje. 

Poseduje prednju i zadnju kočnicu, zaštitu od udara lanca i zaštitu od uvlačenja pantalona u zupčanike. Fizika rama je prilagođena udaru sa visine.

Capriolo BLADE - Totalbike.rs

Capriolo Blade

 

LIZARD

Lizard je dobio novi ram i dizajn, potpuno drugačiji izgled. Rađen je u tehnologiji "3 trougla". Ovde se dobro vidi da Krypton felne prate dizajn bicikle a novina je i to da je Rubena pristala da napravi gume u dve boje (bele šare).

Capriolo Lizard - Totalbike.rs

Capriolo LIZARD 2012 - Totalbike.rs

 

MAYAN

Mayan je najbolji u klasi Full Suspension (ima amortizer i napred i pozadi). Fenomenalna zelena boja prilagođen mladima. Opremljen je mehaničkim diskovima i truvativ pogonom. Srednji amortizer je zaštićen od uticaja vlage.

Capriolo Mayan - Totalbike.rs

Capriolo MAYAN - Totalbike.rs

 

Novi pristupačniji kruzeri

Ibiza, Cruiser, Nectar, Cherry

Svi su dizajnirani tako da su dopadljivi izgledom, vožnja je svedena na minimalni napor jer ih vozite sa uspravnim telom. Dva modela su namenjena muškarcima a druga dva nežnijem polu.

Capriolo Ibiza - Totalbike.rs

Capriolo Kruzeri

 

Krypton program

Zakasnio je prošle godine ali su za ovu godinu količine spremne. Sve što se može napraviti od aluminijuma napravljeno je pod Krypton brendom: razne veličine rogova, zvonca, ručke kormana na imbus, univerzalni alati, volani, lampe, torbice, km satovi, pakne za kočnice, osvetlenje, pumpe.

 

Svim ostalim modelima je obnovljena boja - dizajn, a u upotrebu je ušla i metalik farba sa elementima presijavanja u zavisnosti od svetlosti.