Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Laurin bicikl za pivo

Od  gospođice ( ili gospođe) Laure Kamf i z Kelna, Nemačka, nam dolazi sjajna inovacija za sve koji vole biciklizam i pivo. Iako je naša preporuka da se konzumiranje te dve stvari nikako ne mešaju, ovo je kombinacija koja omogućava koričćenje jednog pa tek onda drugog.
O čemu se zapravo radi možete pogledati u videu iz nastavka.

Laura je samostalni umetnik, pa čak i izumitelj, koja kombinuje bicikle sa stvarima koje do tada nisu kombinovane. Za konkretno ovaj model je dobila ideju kad je videla kolica za piće na e-bay-u i odlučila da napravi bicikl koji može da ponese dovoljnu količinu piva za celo društvo.Kako sama kaže ugođaj vožnje je bolji od samog izgleda, a složićete se da je izgled vrhunski. Tako da je zavarila zajedno kolica i BMX, ofarbala ram i stavila dovoljno snažne kočnice koje mogu da zaustave bicikl sa većim teretom. Pri inerciji koju ima sa 3 gajbe piva, kočenje i suspenzija nisu ni malo zanemarljiva kategorija. Na kraju, ko ne bi voleo ovako nešto za odlazak do prodavnice, pošte, za prenos težih stvari do u komšiluk.....Njen rad možete ispratiti na njenom sajtu http://www.laurakampf.com

Nadamo se da će ovo biti inicijalna kapisla za neke od Vas, i da ćete sami napraviti nešto slično. S obzirom na naše podneblje, možda neki mini prenosivi kazan za rakiju.
Šalu na stranu, ako se neko i drzne da sam napravi nešto slično, pošaljite nam fotografije i video - rado ćemo ga objaviti :)