Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Nabudži mi bajs - Video rezime svega što smo uradili u prvom serijalu tokom godine

Objavili smo konkurs za Nabudži mi bajs još u leto, jun mesec je bio kada smo zamisli ovaj projekat kako bi pre svega pomogli ljudima i promovisali biciklizam.

Sve što je bilo potrebno za takmičenje je originalna priča o vama i vašoj povezanosti sa biciklom. Mi smo ipak imali teži zadatak jer je od 30 prijavljenih stvarno bilo teško odabrati najbolju priču.

Prelomili smo i proširili fond nagrada, pa je izbor sveden na četiri takmičara umesto jednog. Jasna, Mihalj, Aleksandar i Vlada su nam sa ogromnim poverenjem ustupilu svoja prevozna sredstva koja su do tada koristili u svakodnevnom životu. Zadržali smo ih možda i previše, ali smo sa takmičarima bili non-stop u kontaktu pa su znali u kojoj su im fazi bicikli.

Sve što smo smatrali da treba da se promeni na biciklima promenili smo, ugradili smo nove delove i svaka je dobila novu boju.

U videu koji sledi sažeto je sve što smo radili tj. kako je tekao proces 'budženja', rad kod servisera u Eurobajku, farbanje kod Godobre odnosno slanje bicikli njihovim vlasnicima:

 

Bez brige, sledeće sezone nastavljamo sa sređivanjem dvotočkaša, kriterijumi će biti blagovremeno objavljeni, a do tada vozite i uživajte u slobodi koju vam pruža bicikl!

Vaš Totalbike.rs team.