Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Projekat GPS

Javili su nam se momci i devojke sa Fakulteta Tehničkih Nauka, iz Novog Sada, koji su započeli projekat GPS Lokator u kom žele da naprave uređaj za lociranje izgubljenih ili ukradenih bicikala.

Funkcionišu u okviru " Studetskog Preduzeća" na samom FTN-u. Glavni cilj projekta "Studentsko Preduzeće" bio je da studenti kroz grupni rad u virtualnom preduzeću savladaju ceo lanac proizvodnje, od planiranja do prodaje proizvoda. Iz projekta razvila se studentska organizacija koja je sledila isti cilj i u ovom obliku dejstvovala sve do 22.11.2016. godine, kada se registrovala u APR-u kao udruženje studenata SPINS (Studentsko preduzeće inženjera Novi Sad).

Do kraja prošle godine su realizovali 4 projekta, jedan je u završnoj fazi, dok je GPS lokator novozacrtan cilj. Znamo da već postoje lokatori renomiranih proizvođača, koji su izuzetno izazovni što se tiče cene.
Ovo je pokušaj da se lokator prilagodi našem podneblju i platežnoj moći

Kako bi im pomogli u ostvarivanju cilja zamoljeni smo da pomognemo kroz popunjavanje ankete koja se nalazi na linku ispod

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2vPlIZMd7QHlpXx2Hj5qFxy-qFUsY...

Kako nam je Siniša Pavić iz same organizacije rekao: "Trenutno je u početnoj fazi, pa zbog toga nema puno informacija o samom projektu. Naša faza razvoja traži moguća rešenja, a proizvodnja istražuje materijale, dok mi u marketingu (putem ove ankete) prikupljamo informacije kako bi nastavili dalji rad"

Ostaje nam da vidimo kakav će biti krajnji produkt njihovog istraživanja i da im poželimo mnogo sreće  smiley