Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Spoj zanimljivog i korisnog

S obzirom na to koliko je izražen takmičarski duh među mojim prijateljima (a verujem da su mnoga društva takva), ovo je definitivno nešto što bi moglo da zameni sate i sate igranja različitih igara koje su statične. 
Pogotovo pikanje Fife ili PES-a, igranje Una ili čega god drugog za stolom. Evo nama sjajne ideje za fizičku aktivnost u sopstvenom dvorištu ili garaži, pritom se taklmičimo sa drugarima i ima vrlo zabavan karakter.
Preteča ovoga je sigurno ona igra u luna parkovima, gde su se konji trkali na osnovu ili brzine pritiskanja tastera ili na osnovu ubačenih loptica u koš. Ali ovo je definitivno na mnogo višem nivou.
Pogledajte video.

Momci sa snimka su definitvno uložili više sredstava za izradu ovog poligona, jer su u pitanju četiri sobna bicikla + profi staza + sami automobili + sistem napajanja. Ali je definitivno vredno i truda i vremena i novca.
Pogotovo što nam se čini na osnovu snimka, da je opet u pitanju neki vašar. Padaju nam ideje na pamet, kako bi ovo moglo da se uradi u garaži uz manje ulaganja, i nadamo se da smo Vam dali ideju za ovo leto.
Pogotovo što bi ovaj tempo vožnje sagoreo mnogo više kalorija i dao mnogo bolje rezultate od monotone vožnje sobne bicikle u svojoj sobi.
Nek opklade počnu :)