Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Stranger Things - Special Edition Mongoose Max Bike

Ako niste reagovali brzo, verovatno ste propustili poslednji Schwinn-ov motor sa likom Stranger Things koji je rasprodat za nekoliko sati. Dok je replika Lucasovog bicikla izgledala veoma slično onoj koja se koristi u hit Netflik Original Series, oni koji su bolje upoznati sa BMX biciklima nisu mogli a da ne primete da je bicikl koji se koristio u emisiji (baziran u 80-im) bio moderan BMX bicikl napravljen sa nekoliko retro delova. Za treću sezonu stvari su malo drugačije…
Ovog puta, Netflik je zatražio pomoć od Mongoosea da nabavi ispravne bicikle i delove iz lokalnih izvora kako bi kreirao stvarne bicikle koji se koriste za snimanje treće sezone. Uz kreativno vođstvo Netflik-a, tim Mongoose je pronašao delove i napravio bicikle u svom sedištu u Medisonu, Viskonsin, a zatim ih je poslao Netflik-u da započne snimanje.
Odatle, tim Mongoose je uzeo ispravne bicikle za period koji su upravo sastavili kako bi inspirisao repliku modela Makine 'Mak' Maifield-ovog bicikla za prodaju javnosti. Ovo je treći Stranger Things Character bicikl i kao što je pomenuto veoma je sličan Mongoose BMX biciklu iz 1980-ih, sve do plastičnog sedišta i točkova sa 5 krakova. Za razliku od prva dva bicikla, ovaj će biti dostupan u prodavnicama – počevši od 30. juna, možda ćete moći da pronađete jedan od Mak bicikala u Targetu za 219,99 dolara. Ali ako je nešto poput prva dva, oni će nestati pre nego što to shvatite.

Stranger Things - Special Edition Mongoose Max Bike

https://www.youtube.com/watch?v=Xgb4YqLAfKw&t=2s