Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Augustin Borsos blog

CLUG je najmanji stalak za bicikle na svetu

Hornit je osnovao bivši advokat i Ironman triatlonac, Tom de Pelet. Tom je proveo 7 godina putujući na posao u London i video prazninu na tržištu inovativnih biciklističkih proizvoda. Kada je brend lansiran 2012. godine, cilj je bio da stvori pionirske dodatke koji biciklizam čine bezbednijim bez ugrožavanja stila. Prvi proizvod koji je lansiran bio je dB140 - najglasnija biciklistička sirena na svetu. Sirena omogućava biciklistima da upozore ometene vozače i pešake na njihovo prisustvo, a elegantan dizajn znači da se neprimetno uklapa sa svakim biciklom.

Muzej bicikala i pop kulture „20 Cola”, muzej života mladih u 20. veku: lopta i bickl centar zabave

„Krenuli smo na trening i ispod nadvožnjaka u Bresnici učinilo mi se da vidim neki stari bicikl koji ima interesantan ram, ne kupim ga u tom trenutku, kada sam se vraćao on je ostao tu, razmišljao sam šta da uradim, ali rekoh hajde da ga kupim i vidim šta je u pitanju. Kada sam ga uzeo, slikam ga i na internetu vidim da je bicikl iz 1954. godine, odlučio sam da ga sredim”, ovako započinje priča o začetku ideje otvaranja Muzeja bicikala i pop kulture „20 Cola”.

Burning Man Festival

 
Da li znate da u Nevadi od 1986. godine jedna grupa entuzijasta svake godine u sred pustinje pali ogromnu statuu drvenog čoveka? Pre toga nedelju dana slavi, oblači se kako hoće, umetnošću naziva sve što poželi, ponaša se kako hoće i sve je to zajedno umetnost i prihvatljivo je. Nedelju dana u pustinji Nevade živi neki drugi svet…

The Engine Inside – Ride Out -Harlem to Tribeca

Novi dokumentarni igrani film „The Engine Inside“ priča o šest svakodnevnih ljudi iz celog sveta, koji otkrivaju jedinstvenu moć bicikla da promeni živote i izgradi bolji svet. Kroz priču svakog lika, film otkriva često zanemareni potencijal ove 200 godina stare mašine, istražujući njen uticaj na širok spektar globalnih pitanja kao što su fizičko i mentalno zdravlje, društveno-ekonomska nejednakost i klimatske promene.

La Casa De Las Bicicletas

Casa de las Bicicletas je najistaknutija kuća u Cazorli u Španiji, njeno sopstveno ime ukazuje na to, njena fasada je umotana u bicikle, teško je proći nezapaženo a da je ne vidite u Cazorli. Odlična lokacija 2 minuta hoda od centra grada i blizu izlaza na Sierra put.

Dekoracija kuće će privući vašu pažnju svojim upečatljivim stilom i istovremeno tako prijatnom, uzeto je u obzir svaki detalj koji čini da svako mesto u kući ima svoju ličnost, harmonične prostorije koje odišu spokojem i koje će učiniti uživate u boravku koji nikada nećete zaboraviti.

Kuće na biciklima

Da li ste ponekad maštali da sednete na bicikl, spakujete svoj život u jedan ranac i odverglate u nepoznatom pravcu? Ako je vaš odgovor potvrdan imamo dobre vesti za vas.

To je moguće, ali vam umesto ranca na raspologanju sada stoje prave male pokretne kuće u koje može da stane mnogo više nego u jednu prosečnu torbu.

Ako ste avanturista u duši i ne drži vas mesto, a obožavate vožnju biciklom, ova zanimljiva rešenja mogla bi da vas inspirišu.

 

Stranice

Subscribe to RSS - Augustin Borsos blog