Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ivka blog

(Najmanje) 3 razloga za prodaju auta i kupovinu bicikla

Gospođa Agneš Ćurčić Asodi iz Novosadske biciklističke inicijative je rešila da podeli iskustva svoje porodice u "odbacivanju" automobila i korišćenju bicikala. Tom prilikom je napisala jedan odličan članak, koji smo naprosto morali da podelimo s Vama! U nastavku pročitajte njene razloge i neka od pitanja koja je postavljala sebi dok je donosila odluku o prelasku isključivo na bicikliranje.

ČIŠĆENJE BICIKLA NAKON KIŠE: ovih 5 koraka ne smete preskočiti!

Krenuli ste negde biciklom i usput Vas je uhvatila kiša. Naglo ste ubrzali, požurili kući, ali ste ipak pokisli do gole kože... Isto kao i vaš bajs. Skinuli ste mokru garderobu, osušili se i to je to. Ali šta je sa biciklom?

I njemu je, verovali ili ne, potrebno detaljno sušenje. Možda čak i potrebnije nego Vama, pogotovo ako ima delove od čelika. U nastavku ćemo Vam predstaviti 5 koraka čišćenja koje ni po koju cenu ne smete preskočiti. Naravno, ukoliko želite da Vaš bicikl doživi starost. Ukoliko ste spremni da često kupujete novog dvotočkaša, ove savete slobodno zanemarite... 

Prednosti kupovine biciklističke opreme i delova u online prodavnicama

Danas je kupovina biciklističke opreme i delova, ali i samih bicikala, u online prodavnicama postala deo svakodnevnice. To se u najvećoj meri odnosi na mlađu generaciju, mada se i starija populacija polako prilagođava tom trendu. Nevezano za starost klijentele, svaka online prodavnica biciklističke opreme i delova mora pratiti kretanje i zahteve društva, kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca.
 

CAPRIOLO FASTBOY: Isključivo za hrabre!

fixed gear fastboy capriolo bike

Fixed gear, od milja - fixi - najkontroverzniji model današnjice. Planeta je podeljena u dve grupe: na one koji ga obožavaju i na one koji ga mrze. 

Fixi bicikle karakteriše lančanik direktno spojen sa zadnjom osovinom, što automatski znači i fiksni prenos. Prema tome, nema menjača i nema suvišnih kompikacija, a i sam bicikl je znatno lakši. Kao što i sami možete pretpostaviti, fixed gear bicikli su namenjeni onima koji uživaju u jednostavnosti, ali im je u isto vreme bitno i da budu originalni i jedinstveni. 

Stranice

Subscribe to RSS - Ivka blog