Totalbike bicikle i delovi za bicikle

CF GLUTAMINE 400g

Ocena: 
0
Šifra:
EX-856
CF GLUTAMINE 400g GLUTAMINE  je amino kiselina i to jedna od najvaznijih za metabolizam,nazalost, troši se pod delovanjem stresa i fizičkog opterećenja. Istraživanja pokazuju de je glutamin najzastpljenija amino kiselina u mišćnom tkivu ( 60% od svih prisutnih amino kiselina).
Nema na lageru
Cena:2.090 RSD
 • Opis
  CF GLUTAMINE 400g

  GLUTAMINE  je amino kiselina i to jedna od najvaznijih za metabolizam,nazalost, troši se pod delovanjem stresa i fizičkog opterećenja.

  Istraživanja pokazuju de je glutamin najzastpljenija amino kiselina u mišćnom tkivu ( 60% od svih prisutnih amino kiselina). Intenzivno vežbanje prouzrokuje pad nivoa glutamina u krvi što može da dovede do katabolizma (razgradnja mišićne mase). Pored antikataboličkog dejstva, glutamin je takođe veoma bitan i za sintezu proteina što doprinosi očuvanju postojećih i izgradnju još vecih i cvrscih misica.
   
  California Fitness Glutamin sadrži isključivo L-glutamin u slobodnoj formi (oblik sa najvećom, mogućom bioaktivnošću), izolovan iz najfinijih, farmaceutskih sirovina primenom tehnologija koje su u skladu sa najstrožim standardima kvaliteta.
   
  Sve ovo garantuje Vam da pred sobom imate najčistiju glutaminsku dopunu koju možete naći na tržištu. Preparat je,dodatno,  mikro-kristalizovan cime se postiže neposredna apsorpcija.California Fitness Glutamine je pravi izbor za Vas!
   
  Način upotrebe:
  15-20g glutamina dnevno raspoređene u toku dana (najbolje pre i posle treninga i pre spavanja)
   
  Nutritivna vrednost: 
  100% Glutamine
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.