Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Zadnji menjač SRAM SRAM X.7 8/9 brzina

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
195109
Zadnji menjač SRAM SRAM X.7 8/9 brzina Napravljen od visokokvalitetnih materijala. Za 8/9 brzina - ESP - kompatibilan (1:1 sistem) za ESP šamaraljke ili grip menjače - Direct RouteTehnologija  (Di.R.T.) pruža besprekorno menjanje brzina - kavez - kućiste od kvalitetne legure SRAM 1:1 odnos pomeranja: Sram 1:1 odnos pomeranja je superiorno tehničko rešenje Srama.
Nema na lageru
Cena:1.249 RSD
 • Opis

  Zadnji menjač SRAM SRAM X.7 8/9 brzina

  Napravljen od visokokvalitetnih materijala.

  Za 8/9 brzina

  - ESP - kompatibilan (1:1 sistem) za ESP šamaraljke ili grip menjače
  - Direct RouteTehnologija  (Di.R.T.) pruža besprekorno menjanje brzina
  - kavez - kućiste od kvalitetne legure

  SRAM 1:1 odnos pomeranja:

  Sram 1:1 odnos pomeranja je superiorno tehničko rešenje Srama. Sam sistem podrazumeva da pomeranje ručice menjača za određeno rastojanje, na drugom kraju sajle kod menjača, pomeranje mjenjača je identičan. Ovakav sistem olakšava podešavanje menjača, kao i odličan rad u teškim uslovima, kao što su blato na primer. Sistem 1:1 NIJE KOMPATIBILAN sa SHIMANO menjačima, čiji je odnos pomeranja 2:1.

 • Tehničke karakteristike
  Broj brzina: 
  8 brzina
  9 brzina
  Vrsta kačenja: 
  uvrtanje (adapter)
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.