Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Dečije sedište BABY GUARD PLUS za stub sedišta

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
140211
Dečije sedište BABY GUARD PLUS za stub sedišta - nije potreban prtljažnik Jednostavno i cenovno pristupačno sedište za vožnju deteta. Dečje sedište Baby Guard Plus je idealno za dečiji užitak tokom vožnje. Podesivi kaiševi obezbeđuju da dete u toku vožnje čvrsto bude postavljeno u sedište. Mekan sunđer interesantnog dezena koji oblaže unutrašnjost čini sedište još udobnijim. Podesivi držači za nogu sa zaštitnim kaiševima sprečavaju izletanje dečije noge iz sedišta. Specifikacija: materijal: plastika. montira se na stub sedišta (fi 25-36mm, 38-46mm) - nije potreban prtljažnik za dete težine do 15 kg. boja: tamno plava .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:3.499 RSD
Povezani tekstovi: 

Koje su vrste sedišta za bicikl i kako odabrati pravo za Vaše dete

U današnje vreme postoji ogroman izbor proizvoda na tržištu, a takav je slučaj i kad su u pitanju sedišta za prevoz dece na biciklima. Mnogi roditelji su nam se požalili da ih upravo to zbunjuje i da jednostavno ne znaju kako da odaberu pravo sedište za svoje dete. Kako bismo im pomogli, rešili smo da Vam predstavimo i opišemo najpopularnije i najzastupljenije vrste.

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.