Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Sedište dečije Pepe Back na prtljažnik

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
140224
Sedište dečije Pepe Back na prtljažnik Dečije sedište Bellelli Pepe Back koje se montira na prtljažnik bicikle - nazad. Pepe je dečije sedište "sinus" dizajna koje odlikuje niz inteligentnih rešenja, kao što su: Mala težina sa jakim ramom od neotrovne, lako peruće plastike. Mekani, jednostavni za održavanje jastučić na sedalnom i leđnom delu. Sigurnosne kopče su dizajnirane za lako i brzo zakopčavanje i otkopčavanje jednom rukom. Kaiševi na sedištu osiguravaju da dete ostane u sedištu u toku vožnje. Stope su jednostavno podesive po visini, tako da će sedište "pratiti rast" vašeg deteta. Podesivi držači za noge obezbeđeni su kaiševima koji onemogućavaju izletanje dečijih nogu sa sedišta. Sigurnosni kaiševi su podesivi u svim pravcima. Visoke bočne stranice obezbeđuju bolju sigurnost deteta u sedištu. Veliki štitnici stopala sprečavaju slučajni upad noge u žice bicikla. Integrisani prostor za kacigu obezbjeđuje ugodnu i sigurnu vožnju Vas i Vašeg deteta. Maximalna dozvoljena težina deteta je 22 kg. Moderan dizajn.   Specifikacija: Materijal: Tvrda netoksična plastika Montaža: prtljažnik Maximalna težina deteta: 22kg Uz sedište se dobijaju svi potrebni delovi za montažu. Sertifikat bezbednosti: Testirano i odobreno u Njemačkoj u skladu sa važećom evropskom regulativom EN14344. Označeno sa GS oznakom Geprüfte Sicherheit (Testirano-Sigurno). .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:4.999 RSD
Povezani tekstovi: 

Koje su vrste sedišta za bicikl i kako odabrati pravo za Vaše dete

U današnje vreme postoji ogroman izbor proizvoda na tržištu, a takav je slučaj i kad su u pitanju sedišta za prevoz dece na biciklima. Mnogi roditelji su nam se požalili da ih upravo to zbunjuje i da jednostavno ne znaju kako da odaberu pravo sedište za svoje dete. Kako bismo im pomogli, rešili smo da Vam predstavimo i opišemo najpopularnije i najzastupljenije vrste.

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.