Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BIOTECH Nitron Ampule 25ml

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0215
BIOTECH Nitron Ampule 25ml NITRON ima nenadmašive kvalitete u svojoj kategoriji.
Nema na lageru
Cena:140 RSD
  • Opis

    BIOTECH Nitron Ampule 25ml

    NITRON ima nenadmašive kvalitete u svojoj kategoriji. Preporučuje se onim sportistima koji imaju potrebe za brzo apsorbovanje amino kiseline. Jedna porcija NITRON-a obezbeđuje organizmu 12.000 mg brzo apsorbujućih amino kiselina koji su mesavina hidrolizata whey-a i hidrolizata kolagena.Nitron je dodatno obogacen sa BCAA i Argininom sto njegov sastav cini jos bogatijim u smislu bioloske vrednosti preparata. Njegovi sastojci, koji obezbeđuju energiju, čine trening izuzetno efikasnim kao i regeneraciju mišića posle treninga.
    Slobodne forme amino kiselina krucijalne su za antikataboliski efekat i oporavak muskulature pod stresom. BioTech NITRON ne samo da je dobrog ukusa, već pruža i fantastične rezultate! Njegovo korišćenje je naročito preporučljivo za vreme sezone takmičenja! Profesionalnim sportistima, kojima je izuzetno važno da im muskulatura bude stalno u anaboličkom stanju, uz odgovarajući sistem dopune ugljenim hidratima, ovo predstavlja odlično rešenje.

  • Tehničke karakteristike
  • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.