Totalbike bicikle i delovi za bicikle

VPX POWER SHOCK 350 g

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-1743
VPX  POWER SHOCK VPX-ove amino kiseline u obliku nitrata mozemo nazvati jednim od najvecih anabolickih otkrica.Vecu stabilnost BCAA kao i bolji transport kroz membrane creva i misicnih celija mozemo pripisati glavnom svojstvu nitrata a to je da supstance vezane nitratima obilaze crevni zid i nepromenjene odlaze u krvotok. Dokazano je da su  EEA  (esencijalne amino kiseline)  superiornije od obicnih BCAA  tako da ce vam Power Shock sa EEA,BCAA nitratima,beta alanin i citrulin nitratom kao i mocnim sastojkom anserinom definitivno dati neocekivane rezultate. Način upotrebe: Jednu dozirnu merica Power Shocka razmutiti u 3-4dl vode i konzumirati u toku treninga, za jos bolje rezultate popiti jos jednu dozu neposredno nakon treninga. .
Cena:3.850 RSD
 • Opis

  VPX  POWER SHOCK

  VPX-ove amino kiseline u obliku nitrata mozemo nazvati jednim od najvecih anabolickih otkrica.Vecu stabilnost BCAA kao i bolji transport kroz membrane creva i misicnih celija mozemo pripisati glavnom svojstvu nitrata a to je da supstance vezane nitratima obilaze crevni zid i nepromenjene odlaze u krvotok.

  Dokazano je da su  EEA  (esencijalne amino kiseline)  superiornije od obicnih BCAA  tako da ce vam Power Shock sa EEA,BCAA nitratima,beta alanin i citrulin nitratom kao i mocnim sastojkom anserinom definitivno dati neocekivane rezultate.

  Način upotrebe:
  Jednu dozirnu merica Power Shocka razmutiti u 3-4dl vode i konzumirati u toku treninga, za jos bolje rezultate popiti jos jednu dozu neposredno nakon treninga.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.