Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ultimate Nutrition Premium INOSINE 100 kapsula

Ocena: 
0
Šifra:
EX-630
Ultimate Nutrition Premium INOSINE 100 kapsula Ova prirodna supstanca može pomoći povećati sposobnost tela da prenosi kiseonik bez uticaja na kiseonik koji je vec u plućima, tako da telo može raditi jace i intezivnije. Kada se dostigne maksimalna stimulacija, inosin se pretvara u hranjive materije. Ultimate Nutrition Premium Inosine kapsule garantuju najvišu potenciju, a imaju i savrseni kvalitet. Premium Inosine ne samo da pruža izvor energije, nego takođe podržava brži oporavak mišića i istovremeno, pomaže telu da odrzi maksimalan tonus prilikom vezbanja i omogucava mišićima da se poboljsajju performanse. Inozin je važan za postizanje vrhunskih rezultata kod sportista.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:2.600 RSD
 • Opis

  Ultimate Nutrition Premium INOSINE 100 kapsula

  Ova prirodna supstanca može pomoći povećati sposobnost tela da prenosi kiseonik bez uticaja na kiseonik koji je vec u plućima, tako da telo može raditi jace i intezivnije.
  Kada se dostigne maksimalna stimulacija, inosin se pretvara u hranjive materije.
  Ultimate Nutrition Premium Inosine kapsule garantuju najvišu potenciju, a imaju i savrseni kvalitet.

  Premium Inosine ne samo da pruža izvor energije, nego takođe podržava brži oporavak mišića i istovremeno, pomaže telu da odrzi maksimalan tonus prilikom vezbanja i omogucava mišićima da se poboljsajju performanse.
  Inozin je važan za postizanje vrhunskih rezultata kod sportista. Pospešuje rast i razvoj mišićne mase, poboljšava imunitet organizma, povećava otpornost na infekcije i ponaša se kao vazodilator (poboljšava protok krvi). Povećava snagu i izdržljivost, pa na taj način omogućava podizanje većih tereta. Inozin kao dodatak ishrani dobar je za postizanje vrhunskih rezultata u sledećim sportovima: atletika, biciklizam, bodibilding, boks, dizanje tegova, aerobik, fudbal, gimnastika, košarka, odbojka, plivanje, rvanje, skijanje.

  Način upotrebe:
  2 kapsule ujutru, i 2 kapsule 30 minuta pre treninga ili popodne, isključivo na prazan stomak. Kombinovati sa kreatinom, Kre-Alkalynom ili sa Beta K.

  Nutritivne vrednosti:
  500 mg hipoksantin ribozida.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.