Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ultimate Nutrition Gluta Pure biovolumizing 1 kg

Ocena: 
0
Šifra:
EX-441
Ultimate Nutrition Gluta Pure biovolumizing 1 kg Naučna istraživanja dokazuju da glutamin može biti najmoćniji i najpotentniji graditelj mišića.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:5.600 RSD
 • Opis

  Ultimate Nutrition Gluta Pure biovolumizing 1 kg

  Naučna istraživanja dokazuju da glutamin može biti najmoćniji i najpotentniji graditelj mišića. Preko 50% aminokiselinskog bazena u mišićima sastavljeno je samo od glutamina.

  Korišćenjem glutamina povećava se sintaza proteina a smanjuje njihova degradacija. Rezultat je više mišićne mase . Ako je nivo glutamina u telu nizak, telo će ga uzeti iz mišića. Rezultat je gubitak čiste mišićne, telo ulazi u katabolički proces i počinje da jede samog sebe. Glutamin čuva vodu u mišićima i sprečava dehidraciju. Gluta Pure je iz najviše klase mikronizovanih glutamina, a to je garancija najveće apsorpcije i iskoristljivosti. Čistoća i kvalitet Ultimatovog glutamina je potvrđena FERMAPUR tehnologijom i HPLC metodom.

  Način upotebe:
  2-3 doze (5g) dnevno. Najbolje pre i posle treninga i pre spavanja.

  Nutritivna vrednost:
  za 5 grama L-Glutamine (Exceeds USP) 5g

   

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.