Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BioTech Kreatin u šumećim tabletama 13tab.

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0233
BioTech Kreatin u šumećim tabletama 13tab.   Svaki gram šumećeg kreatina jednako je 3g redovnog kreatina u prahu.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:494 RSD
 • Opis
  BioTech Kreatin u šumećim tabletama 13tab.
   
  Svaki gram šumećeg kreatina jednako je 3g redovnog kreatina u prahu. Sa ovim preparatom možete zaboraviti na stomačne probleme povezane sa uzimanjem kreatina.Bez masti i ugljenih hidrata.
  Šumeći kreatin ide direktno u mišiće. Šumeća tableta pravi takvu reakciju da se kreatin brzo rastvara i mikronizuje što omogućava bržu apsorpciju kreatin monohidrata. Hemijski izmenjen kreatin ne biva uništen tokom digestivnih procesa tako da se apsorbuje iz creva i ulazi u krvni tok.
   
  Kreatin ima veoma bitnu ulogu u kontrakciji mišića. Što više kreatina ima u mišićima, to su oni jači. Kreatin vam omogućava da trenirate mišiće do maksimuma. Sa odgovarajućim unosom ugljenih hidrata pospešuje se apsorpcija kreatina. Dokazano je da ove tablete šumećeg kreatina povećavaju snagu i mišićnu masu u kratkom vremenskom periodu. Nema potrebe za fazom punjenja, što znači da brže dolazite do većih mišića.
   
  Način upotrebe:
  1 šumeću tabletu stavite u 200ml hladne vode. Uzimati jednu tabletu dnevno.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.