Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BioTech L-Carnitine Ampule 25ml 2000mg

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-418
BioTech L-Carnitine Ampule 25ml 2000mg Aminokiselina L-karnitn je već uveliko poznata u sportskim krugovima kao moćan sagorevač masti.
Nema na lageru
Cena:130 RSD
 • Opis
  BioTech L-Carnitine Ampule 25ml 2000mg

  Aminokiselina L-karnitn je već uveliko poznata u sportskim krugovima kao moćan sagorevač masti. Posebno se preporučuje sportistima i rekreativcima koji se bave aerobnom aktivnošću jer pospešuje razgradnju masti i povećava energetski nivo.

   
  Čak 2000 mg L-karnitina u jednoj dozi! Uzmite samo jednu ampulu pre treninga i drastično ćete povećati potrošnju masti koja će u toku treninga biti iskorišćena u energetske svrhe. Pored navedenog, L-karnitin je potpuno bezopasan i utiče na poboljšanje zdravlja srca i reproduktivnog zdravlja. Tečna forma L-karnitina osigurava brzu apsorpciju i veću iskorišćenost u poređenju sa drugim formama.
   
  Ne sadrži ugljene hidrate, masti niti aspartam.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.