Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BioTech L-Glutamin 240g

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0222
BioTech L-Glutamin 240g   100% L-Glutamine je izuzetno vazan proizvod.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.960 RSD
 • Opis
  BioTech L-Glutamin 240g
   
  100% L-Glutamine je izuzetno vazan proizvod. Amino kiseline su neophodne prilikom izgradnje mišićnog tkiva. Kao i kod drugih amino kiselina i L-Glutamine ima značajnu ulogu kod sinteze belančevina i kod regeneracije mišića. L-Glutamine koriste ne samo mišićna tkiva, već ojačava imuni i probavni sistem. Tokom treninga u krvi se smanjuje nivo amino kiselina, što se u većem broju slučajeva ne može nadoknaditi.
  Niski nivo L-Glutamina dovodi do razgrađivanja mišićnih tkiva, a ovim se smanjuje obim i kapacitet muskulature. Organizam nije sposoban za savršenu regeneraciju niti za gradnju mišićnih ćelija. L-Glutamine povećava snagu, pomaže povećanje mišićne mase, pokreće i održava anaboličke procese i sprečava razgradnju mišićnih tkiva. Dopunjavanje ishrane sa L-Glutamine pomaže sportistima da razviju svoju muskulaturu i obezbede adekvatne uslove za povećanje mišićnih ćelija.
   
  Bio Tech-ov 100% L-Glutamine je proizvod koji obezbeđuje mišićima neophodne količine ove amino kiseline.
   
  Način upoterbe:
  Koristiti 1 dozu (5g) L-Glutamine pre treninga i 1 dozu posle treninga
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.