Totalbike bicikle i delovi za bicikle

TWINLAB Joint Fuel Caps 120 kapsula

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
LV-1003
TWINLAB Joint Fuel Caps 120 kapsula Problemi sa zglobovima, kao što su otekline, upale i artritični bolovi nastaju neminovno sa godinama, a isto tako, sportisti izlažu zglobove izuzetnim naporima i pritisku, što vremenom dovodi do problema kao što su oticanje, bolovi, poremećena funkcija zglobova ili čak oštećenje hrskavice i ligamenata. Glukosamin sulfat pomaže ćelijama hrskavice da proizvedu više glikosaminoglikana i protglikana, neophodnih za stvaranje hrskavičavog tkiva.
Nema na lageru
Cena:3.490 RSD
 • Opis

  TWINLAB Joint Fuel Caps 120 kapsula

  Problemi sa zglobovima, kao što su otekline, upale i artritični bolovi nastaju neminovno sa godinama, a isto tako, sportisti izlažu zglobove izuzetnim naporima i pritisku, što vremenom dovodi do problema kao što su oticanje, bolovi, poremećena funkcija zglobova ili čak oštećenje hrskavice i ligamenata.

  Glukosamin sulfat pomaže ćelijama hrskavice da proizvedu više glikosaminoglikana i protglikana, neophodnih za stvaranje hrskavičavog tkiva. Chondroitin sulfat poboljšava dotok krvi u zglobove olakšavajući ulazak glukosamina u zglobove i stimulišući procese oporavka i obnove. Isto tako, chondrotin sprečava slobodne radikale da uništavaju hrskavičavo tkivo i kolagen u zglobovima.Ovoj moćnoj kombinaciji dodati su još i prirodni enzimi iz ananasa, kao i querecetin zato što svaka od ovih supstanci ima izuzetna anti-inhibitorna svojstva. Istraživanja su pokazala da one imaju sinergističko (udruženo) delovanje, tako da svaka pojačava anti-inhibitorno delovanje one druge. Twinlabov Joint Fuel preparat je idealna mešavina za jake i zdrave zglobove. 

  Nutritivne vrednosti:
  za dozu od 3 kapsule

  Vitamin C - 500 mg
  Vitamin E (sukcinat d-alfa tokoferilne kiseline) - 400 IU
  Cink (pikolinat) - 15 mg
  Selen (metionin)  - 99 mcg
  Glukozamin (sulfat iz školjki) - 750 mg
  Hondroitin sulfat  - 50 mg
  Ekstrakt korena kurkume (95% kurkuminoida) - 351 mg
  Kvercetin dihidrat - 50 mg
  Bromelain - 100 mg
  * preporučeni dnevni unos nije utvrđen. `
  Ostali sastojci: želatin, sredstvo za povećanje zapremine (celuloza), sredstva protiv zgrudvavanja (kalcijum-stearat, silicijum-dioksid), trigliceridi srednje dužine lanca. `

   

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.