Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BIOTECH šejker 600ml

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-440-1
BioTech Wave šejker 600ml - više različitih boja Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka. Praktičan za spakovati i poneti gde god da ste se uputili, kako biste uvek imali uz sebe mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka. Zapremine je 600ml i sadrži merne oznake sa strane za lakše doziranje. 100% zaštita od curenja Gornji deo šejkera izrađen je od posebno mekane plastike. Ovaj materijal garantuje da su delovi prilikom zatvaranja jedan u drugi tako potisnuti da prilikom transporta ili mućkanja nikako ne propuste sadržaj iz flašice. Poseban dizajn dovodi do toga da su svi zaptivači šejkera garantovano vodonepropusni.
Nema na lageru
Cena:270 RSD
 • Opis

  BioTech Wave šejker 600ml - više različitih boja

  Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka.
  Praktičan za spakovati i poneti gde god da ste se uputili, kako biste uvek imali uz sebe mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka.
  Zapremine je 600ml i sadrži merne oznake sa strane za lakše doziranje.

  100% zaštita od curenja

  Gornji deo šejkera izrađen je od posebno mekane plastike.
  Ovaj materijal garantuje da su delovi prilikom zatvaranja jedan u drugi tako potisnuti da prilikom transporta ili mućkanja nikako ne propuste sadržaj iz flašice.
  Poseban dizajn dovodi do toga da su svi zaptivači šejkera garantovano vodonepropusni. Proizvod ne kaplje. Ova jedinstvena inovacija sprečava curenje. Potpuno zaptivanje je zagarantovano.
  Mali i veliki poklopac su navojni da bi se osiguralo da ne dođe do curenja sadržaja šejkera u torbi zbog slučajnog oslobađanja poklopca.

  Bez štetnih materijala - BPA Free

  U konvencionalnim flašicama za vodu i šejkerima otpuštaju se štetne hemikalije kao što je BPA, a to može povećati rizik problema prostate ili raka dojke i drugih bolesti.
  Biotech Wave šejker je napravljen od visokokvalitetnog polipropilena (PP). Materijal ima dobre mehaničke osobine, ne otpušta štetne hemikalije od šejker boce i čini ovaj proizvod pogodnim za mešanje napitaka i čuvanje hrane.
  Biotech Wave šejker je proizveden u EU konstantnim kvalitetom i pod strogo kontrolisanim uslovima.

  Mešajte efikasnije

  Ovaj šejker se razlikuje od klasične flaše za napitke u tome što ima funkciju mešanja. Na ovaj aspekt je obraćena posebna pažnja. Manje mešanja za isti rezultat.

  Specifikacija:

  • Miks flaša/ šejker "Wave"
  • Izuzetno praktičan
  • Idealan za sve vrste miks-pića
  • Poklopci su sa navojem da bi se sprečilo slučajno propisanje tečnosti iz šejkera
  • Pogodan za pranje u mašini za pranje sudova. Može se bezbedno koristiti u mikrotalasnoj pećnici i frižideru
  • Proizveden od visokokvalitetne polipropilen plastike PP
  • BPA-Free proizvod. Netoksična plastika. U skladu sa propisima o hrani.
  • Zapremina: 600ml
  • Cena je za 1 kom

  Proizvedeno u EU

  Dostupan u 4 boje:

  - Bela (transparent)

  - Crna

  - Crvena (sa crnim poklopcem)

  - Pink

 • Tehničke karakteristike
  Boja: 
  bela
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.