Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ultimate Nutrition ISO Sensation 93 - 2.27kg

Ocena: 
0
Šifra:
EX-3901
Ultimate Nutrition ISO Sensation 93 - 2.27kg APSOLUTNO NEVEROVATNIH 93% PROTEINA !!! Posle 5 godina neprekidnog istrazivanja, Ultimate Nutrition je sa ponosom izdao Iso Sensation 93 - koji u sebi sadrzi 100% Iso Chill Whey Protein Izolat. Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obradjen na neobicno ultra - niskoj temperaturi mikrofiltracije preradjen da sadrzi potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina ukljucujuci i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP). On se dobija iz whey proteina, filtritajuci kroz membranu i suseci vazduhom tako sto se izlozi posrednoj toploti (znaci na indirektan nacin) da bi se obezbedio najveci kvalitet proizvoda.
Nema na lageru
Cena:9.450 RSD
 • Opis

  Ultimate Nutrition ISO Sensation 93 - 2.27kg

  APSOLUTNO NEVEROVATNIH 93% PROTEINA !!!

  Posle 5 godina neprekidnog istrazivanja, Ultimate Nutrition je sa ponosom izdao Iso Sensation 93 - koji u sebi sadrzi 100% Iso Chill Whey Protein Izolat.

  Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obradjen na neobicno ultra - niskoj temperaturi mikrofiltracije preradjen da sadrzi potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina ukljucujuci i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP).

  On se dobija iz whey proteina, filtritajuci kroz membranu i suseci vazduhom tako sto se izlozi posrednoj toploti (znaci na indirektan nacin) da bi se obezbedio najveci kvalitet proizvoda. Whey protein je u prirodi kompletan protein sto znaci da sadrzi sve od sustinske vaznosti bitne amino kiseline potrebne u svakodnevnoj ishrani. On ima idealnu kombinaciju amino kiselina koje pomazu da se poboljsa strutkura tela i povecaju atletske mogucnosti. Whey protein takodje pomaze atletama da odrze zdrav imuno sistem povecavajuci nivo glutathioneu telu. Glutathione je antioksidant potreban za zdrav imuno sistem i vezbanje. Treninzi izdrzljivosti mogu smanjiti nivo glutathion-a. Whey protein pomaze da atlete odrze dobro zdravlje, snagu i da pokazu najbolje. Iso Sensation 93 takodje ukljucuje i dodat Glutapure Glutamin.

  U periodu napora (trening sa tegovima) odredjeni delobi tela iziskuju toliko puno glutamina da ga telo ne moze proizvesti dovoljno. U ovim slucajevima, Glutamin kao dodatak ishrani moze uciniti veliku razliku. Naporni trening prouzrikuje da se nivo glutamina u misicnim celijama smanji, dopustajuci time da dodje do sloma misica. Dodatak-snabdevanje L-Glutaminom uzrokuje anti-katabolicki efekat time sto odrzava ove nivoe podignute sto dovodi do ocuvanja misicne mase i poboljsanja azotni bilans. Glutapure Glutamie je 100% cist premijum glutamin, proizveden koriscenjem patentirane, vrhunske FermapureTM tehnologije. Ovaj inovativni proces fermentacije proizvodi najveceg kvaliteta, mikronizovani L-Glutamin dostupan u svetu danas. Ova jednistvena formula je dalje poboljsana sa BCAA Plus TM. Razgranat lanac amino kiselina (BCAAs) uklucuje tri sustinski bitne amino kiseline L-leucin, L-isoleucin i L-valin. BCAA su vazni za atlete jer kao ni nalik ni jednoj drugoj vaznoj amino kiselini, oni su metabolizovani direktno u misicno tkivo i jesu prvi koji su korisceni tokom perioda vezbi i treninga izdrzljivosti. Porcija BCAA je vazan izvor goriva za skeletne misice tokom perioda metabolickih napora (stresa). Tokom takvih uslova, BCAA mogu pokrenuti sintezu proteina, suzbiti katabolizam proteina i sluziti kao zamena za glukogenezu (proizvodnja glukoze iz drugih organskih molekula kao piruvat, laktat, glicerol i amino kiseline kao sto su alanine i glutaimn). BCAA su uglavnom sadrzani u skeletnom misicu, stimulisuci proizvodnju, izmedju ostalih stvari, i L-glutamina. Probajte Iso-Senation odličnog ukusa još danas i vi ce te se upecati. Necete se nikad vise vratiti na obican Whey Protein Isolat..

  SASTAV PO SERVIRANJU (32g - 1 doza): Kalorije 130 Holesterol 2mg Natrijum 50mg Ugljeni hidrati 1g Šećer <1g Protein 30g ISOCHILL – whey protein izolat, glutamin kompleks(glutamin peptidi,glutapure glutamin i n-acetil l-glutamin), kolostrum, Si kopleks – insulinskikompleks(alfa lipoidna kiselina, d-pinitol i 4 hidroksiizoleucin) D kompleks– digestivni kompleks(proteaze i laktaze).

  Sastav:
  ISOCHILL whey protein izolat, glutamin kompleks (glutaminski peptidi, Glutapure mikronizovani glutamin i N-acetill-glutamin), kolostrum, Si kompleks za lučenje inzulina (alfa-lipoična kiselina, D-pinitol i 4-hidroksiizoleucin), D kompleks (digestivni enzimi proteaza i laktaza).

  Preporuka za korišćenje:
  1 mericu rastvoriti u čaši tečnosti i konzumirati 1-4 puta dnevno, prema potrebama.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.