Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Supreme Protein Bar 96gr

Ocena: 
0
Šifra:
EX-1429
Supreme Protein Bar 96gr delikatesna čokoladica nizak nivo ugljenih hidrata punjena proteinom visokog kvaliteta bogata ukusnom čokoladom pakovanje: 96 gr (Napomena: Težina Supreme bar s ukusom mlečni krem i keks je 88g.)   Mali broj kompanija može da se pohvali tako velikim uspehom za tako kratko vreme.
Nema na lageru
Cena:350 RSD
 • Opis

  Supreme Protein Bar 96gr

  • delikatesna čokoladica
  • nizak nivo ugljenih hidrata
  • punjena proteinom visokog kvaliteta
  • bogata ukusnom čokoladom
  • pakovanje: 96 gr (Napomena: Težina Supreme bar s ukusom mlečni krem i keks je 88g.)

    

  Mali broj kompanija može da se pohvali tako velikim uspehom za tako kratko vreme. Kompanija Supreme Protein® Inc. osnovana je 2007. godine, a već ima najpoznatiju proteinsku štanglicu i postala je jedan od vodećih brendova u sportskoj suplementaciji uopšte.

  Ono što je karakteristično za Supreme Protein® Bar su izuzetno kvalitetni sastojci i veoma dobar ukus, što nije uobičajeno za proteinske štanglice. Supreme Protein® je jedini proizvođač proteinskih štanglica koje, po mišljenju mnogih potrošača, imaju bolji ukus od najpoznatijih marki klasičnih slatkiša. Zato ova kompanija od samog svog osnivanja stalno osvaja nagrade za ukus i kvalitet.

  Pored izolata proteina prvorazrednog kvaliteta, one sadrže i omega-6 ulje iz lanenog semena, koje poboljšava ukus i predstavlja zdrave masnoće biljnog porekla. Izolat proteina iz surutke sa mikrofrakcijama koje učestvuju u stvaranju glatke mišićne mase i anaboličkim procesima, bogat je BCAA aminokiselinama, alfa-albuminom i glikomakropeptidima, koji su ključni faktor za biološku vrednost proteina i podsticanje opšteg imuniteta.

  Supreme Protein® Bar sa ukusom karamele i kikirikija trenutno je najbolje prodavana proteinska štanglica na tržištu. Postoje još tri ukusa - kikiriki buter, čokoladni kolač i keks i krem, koja su takođe u vrhu prodaje u SAD.

  Najkvalitetniji sastojci
  Supreme Protein® Bar sadrži izolat proteina iz surutke uz ostale proteine vrhunskog kvaliteta. Svih 30 g proteina koje sadrži, maksimalno su bioraspoloživi za rast mišićne mase, efikasan oporavak i stimulaciju imuniteta.

  Najukusnija štanglica na tržištu
  Supreme Protein® Bar ističe se izvanrednim ukusom, što ga čini jedinstvenim na svetskom tržištu. Prema anketama potrošača, ukusniji je od mnogih najpoznatijih slatkiša, a pritom ne narušava zdravlje i ne goji.

  Zamena za obrok
  Idealan je kao proteinski dodatak ili kao zamena za manji obrok u toku dana. Nije namenjen samo sportskoj populaciji, već svakome ko ima potrebu za zdravom užinom i kvalitetnom poslasticom, a izbegava nezdrave ugljene hidrate i masti.

  Višestruko nagrađivana proteinska štanglica
  Supreme Protein® Bar dobitnik je 17 zlatnih medalja za najbolji ukus i prvorazredni kvalitet u 2008. i 2009. godini od strane vodećih sportskih publikacija, najvećih prodajnih lanaca, udruženja prodavaca i specijalizovanih sajtova u SAD. Zbog tolikog broja nagrada za proteinsku štanglicu godine i najukusniju štanglicu na tržištu, Supreme Protein® Bar postao je najubedljiviji lider među sportskim suplementima.

 • Tehničke karakteristike
  Ukus: 
  karamela i kikiriki
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.