Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ultimate Nutrition Red Zone 120 kapsula

Ocena: 
0
Šifra:
EX-7794
Ultimate Nutrition Red Zone 120 kapsula Red Zone je hibridni multifunkcionalni preparat koji kombinuje najbolje osobine sagorevača masti i suplemenata za povećavanje trenažnih performansi. Čitavih 800 mg moćnog termogenog kompleksa počeće da sagoreva suvišne kalorije i telesnu mast odmah nakon unošenja prve doze.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:6.400 RSD
 • Opis

  Ultimate Nutrition Red Zone 120 kapsula

  Red Zone je hibridni multifunkcionalni preparat koji kombinuje najbolje osobine sagorevača masti i suplemenata za povećavanje trenažnih performansi.
  Čitavih 800 mg moćnog termogenog kompleksa počeće da sagoreva suvišne kalorije i telesnu mast odmah nakon unošenja prve doze. Za obične sagorevače priča se tu i završava, ali za Red Zone to je samo početak. Svaka doza Red Zone sadrži 1000 mg beta alanina i 30 mg koenzima Q10, koji efikasno otklanjaju zamor i povećavaju regenerisanje mišićne i ćelijske energije, što će vam omogućiti da održite visok intenzitet i produktivnost treninga čak i pri najrigoroznijoj dijeti, uz dodatno sagorevanje masti kao bonus.

  Visokointenzivni i dugotrajni treninzi, a pogotovo kad su udruženi sa dijetom, povećavaju oksidativni stres i proizvodnju slobodnih radikala, koji napadaju telesna tkiva, ubrzavaju starenje i otežavaju oporavak. Zato je Red Zone jedini sagorevač koji sadrži Power Grape – bogati prirodni izvor antioksidanata koji će, poput najfinijeg ulja za motor, učiniti da vaše telo besprekorno funkcioniše čak i pri najzahtevnijim treninzima i pri najstrožijoj dijeti.

  Način upotrebe:
  3 tablete (jedna preporučena doza), dva puta dnevno.
   

  Pakovanje: 120 kapsula.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.