Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Natrol My Favorite Multiple Energizer 60 tableta

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0883
Natrol My Favorite Multiple Energizer 60 tableta Ako pažljivo pregledate sastav videcete da je reč o suplementu koji uključuje dodatne vredne esencijalne elemente.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.490 RSD
 • Opis

  Natrol My Favorite Multiple Energizer 60 tableta

  Ako pažljivo pregledate sastav videcete da je reč o suplementu koji uključuje dodatne vredne esencijalne elemente. Pomenimo selen (produženje života i vitalnosti), boron (pojačana ishrana mišića i vezivnih tkiva), vanadijum (priliv energije i rast mišićne mase),  brojne ekstrakte lekovitog bilja koji utiču na poboljšanje ukupnog stanja organizma. Pre svega tu su bogata mešavina bioflavonoida za jačanje imuniteta i mesavina zelenih biljaka za čišćenje organizma od toksina.

  Sadržaj svake tablete je tako odmeren, da zadovoljava  dnevne potrebe sportista u zaštiti zdravlja i regulaciji metaboličkih procesa. Posebna pažnja posvećena je oblicima u kojima su elementi prisutni u proizvodu. Svi oni se nalaze u potpuno prirodnim formama koje se lako koriste u telu (helati krebsovog ciklusa) što garantuje veliku iskoristivost unesenih supstanci.

  Ovaj preparat preporučujemo svima, a posebno sportistima koji imaju povećan ili smanjen unos hrane i izloženi su intenzivnim psihofizičkim naporima.

  Način upotrebe:
  1 tableta dnevno, sa obrokom.

  Napomena: PROIZVOD je bez dodataka konzervanasa, veštačke boje i ukusa, šećera, skroba, soje, glutena, kvasca, pšenice, kukuruza, mleka i jaja.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.