Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Scitec Nutrition Calcium- Magnesium 100 tableta

Ocena: 
0
Šifra:
EX-1209
Scitec Nutrition Calcium- Magnesium 100 tableta Dejstvo: 500 mg kalcijuma i 250 mg magnezijuma za jake kosti, bolju mišićnu kontrakciju, protiv grčeva u mišićima od velikog značaja za sportiste koji aktivno treniraju   Scitec Nutrition Calcium-Magnesium predstavlja visoko kvalitetan suplement, koji u jednoj tableti sadrži 500 mg kalcijuma i 250 mg magnezijuma u helirajućoj formi, zahvaljujući čemu je obezbeđena optimalna apsorpcija.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.150 RSD
 • Opis

  Scitec Nutrition Calcium- Magnesium 100 tableta

  Dejstvo:

  • 500 mg kalcijuma i 250 mg magnezijuma
  • za jake kosti, bolju mišićnu kontrakciju, protiv grčeva u mišićima
  • od velikog značaja za sportiste koji aktivno treniraju

   

  Scitec Nutrition Calcium-Magnesium predstavlja visoko kvalitetan suplement, koji u jednoj tableti sadrži 500 mg kalcijuma i 250 mg magnezijuma u helirajućoj formi, zahvaljujući čemu je obezbeđena optimalna apsorpcija. Tablete su dodatno obložene i zahvaljujući tome je olakšano njihovo gutanje.
  Kalcijum je glavni mineral koji je odgovoran za jake kosti, a pored toga ima značajnu ulogu u mišićnoj kontrakciji.
  Što se tiče magnezijuma, ovaj mineral ima uticaj na pravilnu mineralizaciju kostiju, a ima uticaj i na mišićnu kontrakciju i nervne impulse.

  Način upotrebe:
  1 tableta dnevno, po mogućstvu uz obrok

  Napomena: Ukoliko ste trudnica ili dojilja ne preporučuje se upotreba ESS Calcium-Magnesium dijetetskog dodatka. Ukoliko uzimate ma koje lekove konsultujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog dijetetskog dodatka. Prekinite sa upotrebom ovog dijetetskog dodatka ukoliko primetite neke neželjene efekte.

  Preparat ESS Calcium-Magnesium čuvajte na suvom mestu, van direktnog izvora toplote i van domašaja dece.4
   

  Sastav 1 tablete količina % DV
  Kalcijum (kao kalcijum karbonat, kalcijum glukonat) 500 mg 50%
  Magnezijum (kao magnezijum oksid i magnezijum glukonat) 250 mg 63%

  Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.