Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Scitec Nutrition Selenium 500mg 100tab

Ocena: 
0
Šifra:
EX-2702
Scitec Nutrition Selenium 500mg 100tab   Dejstvo: jačanje imuniteta zaštita od štetnog uticaja slobodnih radikala za zdravlje pankreasa, prostate, debelog creva, pluća, srca Selen je mineral koji se u našem telu nalazi u tragovima ali je u najvećoj koncentraciji prisutan u bubrezima, jetri, slezini, pankreasu i testisima.
Nema na lageru
Cena:590 RSD
 • Opis

  Scitec Nutrition Selenium 500mg 100tab
   

  Dejstvo:

  • jačanje imuniteta
  • zaštita od štetnog uticaja slobodnih radikala
  • za zdravlje pankreasa, prostate, debelog creva, pluća, srca

  Selen je mineral koji se u našem telu nalazi u tragovima ali je u najvećoj koncentraciji prisutan u bubrezima, jetri, slezini, pankreasu i testisima. Selen je važan antioksidant a stručnjaci napominju da je kombinacija sa vitaminom E delotvorna u lečenju problematične kože.

  Selen štiti imunološki sistem od štetnog uticaja slobodnih radikala što ukazuje na njegovo antioksidativno dejstvo. Dokazano je da ljudi koji imaju manjak selena imaju veći rizik razvijanja srčanih bolesti. Potreban je za zdrav i normalan rad pankreasa i održava elastičnost tkiva, pomaže održavanje zrdavlja prostate i funkcija debelog creva, pluća i srčanog mišića, a doprinosi i jačanju imuniteta.

  Način upotrebe:
  1-2 tablete dnevno, odvojeno od unosa drugih vitaminsko-mineralnih preparata.

  Napomena: Preparat čuvati na hladnom i suvom mestu. Držati van domašaja dece.
  Konsultovati lekara pre upotrebe ovog preparata ukoliko imate ili pak sumnjate da imate zdravstvenih problema, ako uzimate lekove, ukoliko ste trudnica ili dojilja.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.