Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Universal Nutrition Vitamin C-500 mg 100 tableta

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-1690
Universal Nutrition Vitamin C-500 mg 100 tableta Vitamin C je jedan odnajčešće korištenih vitaminskih dodataka ishrani. Rastvara se u vodi.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:900 RSD
 • Opis

  Universal Nutrition Vitamin C-500 mg 100 tableta

  Vitamin C je jedan odnajčešće korištenih vitaminskih dodataka ishrani.

  Rastvara se u vodi. Iako većina životinja sintetiše sopstveni vitamin C, čovek mora da ga unosi hranom i dodacima ishrani. U prirodi ga najviše ima u zelenom lišću i šipku (120 puta više nego u pomorandži)...

  Brzo se izlučuje putem mokraće i veoma je osetljiv na spoljne uticaje, pa je najbolje unositi ga dodacima sa produženim oslobađanjem, jer se tako obezbeđuje stalno prisustvo C vitamina u organizmu. Osnovna prednost prirodnog C vitamina je u njegovoj lakšoj i boljoj apsorpciji, a to omogućava prisustvo bioflavonoida (vitamin P), kojih nema u čistoj askorbinskoj kiselini. Najpoznatije dejstvo C vitamina je učešće u stvaranju kolagena, neophodnog za razvoj i obnavljanje tkiva, desni, zuba, kostiju i krvnih sudova. Nedovoljno unošenje vitamina C izaziva skorbut, pojavu modrica, promene na mišićima. Vitamin C spada u antioksidante, pa tako služi za detoksikaciju organizma i neutralisanje štetnih slobodnih radikala.

  Vitamin C pospešuje apsorpciju mnogih drugih vitamina i minerala, nezasićenih masnih kiselina.

  Način upotrebe:
  1-2 tablete dnevno uz obrok.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.