Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Fitnes Bosu lopta sa ručkom

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
291362
Capriolo fitnes Bosu lopta, polulopta, balanser sa ručkom Polulopta koja se može koristiti kao balanser ili "jumper" u vežbama za poboljšanje ravnoteže, balansa i izometrijske izdržljivosti. Na bosu lopti mogu vežbati deca, trudnice, starije osobe, kao i profesionalni sportisti. Spada među nezaobilazne rekvizite svakog ozbiljnijeg fitnes kluba. Na njoj se mogu izvoditi grupni fitnes programi, vežbe za poboljšanje balansa, proprioceptivni trening, kao i mnoge druge vežbe. Često se koristi u kombinaciji sa drugim fitnes rekvizitima. Bosu lopta: "Bosu" je skraćeni naziv za "obe strane nagore" (both sides up).
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:8.799 RSD
 • Opis

  Capriolo fitnes Bosu lopta, polulopta, balanser sa ručkom

  Polulopta koja se može koristiti kao balanser ili "jumper" u vežbama za poboljšanje ravnoteže, balansa i izometrijske izdržljivosti.
  Na bosu lopti mogu vežbati deca, trudnice, starije osobe, kao i profesionalni sportisti.
  Spada među nezaobilazne rekvizite svakog ozbiljnijeg fitnes kluba.
  Na njoj se mogu izvoditi grupni fitnes programi, vežbe za poboljšanje balansa, proprioceptivni trening, kao i mnoge druge vežbe.
  Često se koristi u kombinaciji sa drugim fitnes rekvizitima.

  Bosu lopta:
  "Bosu" je skraćeni naziv za "obe strane nagore" (both sides up). Na ovoj lopti (koja u stvari izgleda kao prepolovljena pilates lopta) može da se vežba tako da je platforma okrenuta nadole ili nagore, a to zavisi od vrste vežbi koje koristite. Možete da je koristite da biste trbušnjake, vežbe s tegovima ili vežbe za noge učinili izazovnijim, a može da posluži i za aerobik (umesto klupice).

  Specifikacija:

  • Bosu fitnes balans lopta sa ručkom - (balans disk lopta)
  • 2 elastične trake sa ručkama za dodatno vežbanje
  • Boja: plava
  • prečnik: 58cm
  • visina: 25cm

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.